Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–2



Ανοιχτό, ευχάριστο παιχνίδι έγινε στον Κουβαρά, όπου ο Πρωτέας ήταν λίγο πιο τυχερός και πήρε την ρεβάνς της εντός έδρας ήττας του στον α’ γύρο! Ύστερα από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο (0-0), στην διάρκεια του οποίου χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο νεαρός Λέκα άνοιξε το σκορ στο 54’ υπέρ των φιλοξενουμένων (0-1).
Πολύ γρήγορα (58’) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Πίστα (1-1) και είχαν δοκάρι με τον Ζατσελλάρι στο 62’ για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα! Αφού χάθηκαν πάλι αρκετά γκολ κι από τις δύο ομάδες, ευτύχησε ο Κατσούλας στο 86’ να σκοράρει και να δώσει την νίκη στην ομάδα του. Ο Πρωτέας σημείωσε την πρώτη του νίκη ύστερα από 6 αγωνιστικές (στην 21η είχε επιβληθεί γηπεδούχος του Ολυμπιακού Λ. με 2-0)!
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Τσέλιος, Ρούντος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Πλάκα, Βανγκέλι, Σύρος (58' Δημητρόπουλος), Τζανής, Αναγνώστου, Αλεξίου (46' Δημογιάννης), Θαν. Δημητρακόπουλος, Φεϊζούλα, Ζατσελλάρι, Πίστας.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Φώσκολος, Λέκα (86' Διακορώνας), Βασιλείου, Μακρυπίδης, Ποστόλης, Κατσούλας, Μπούσκος (56' Κούλιμπης), Μαραγκός, Γεωργίου, Παπαντζίμας, Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money