Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΩΡΩΠΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1–1



Νέα απώλεια βαθμών για τον Ωρωπό, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον δυναμικό Διόνυσο, μετά από πολύ καλό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 7’ όταν ο Στεφανίδης έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ το οποίο εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Νικολάου. Από το σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 37’ σε φάση διαρκείας, ο Αμπάζι με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διόνυσος ανέβασε την απόδοσή του, βγαίνοντας πιο απειλητικά σε αντεπιθέσεις και στο 65’ ισοφάρισε, με τον Δρόσο να κάνει ατομική ενέργεια και σουτ στην γωνία του Νικολάου (1-1). Μάλιστα, στο 81’ λίγο έλειψε να γίνει η ανατροπή, καθώς ο Απ. Γκέσουρας Α. σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή αλλά και πάλι ο εντυπωσιακός ο Νικολαου πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα.
Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης ο Ωρωπός πίεσε για το γκολ της νίκης, όμως στην κυριότερη φάση (87’) η άμυνα του Διονύσου «κόντραρε» με μεγάλη δυσκολία το σουτ του Μήτρου μέσα από την περιοχή.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Χριστόπουλος.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Κανατάς, Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου (75’ Ευφραιμίδης), Βολιώτης, Κρομμύδας (59’ Μπάνας), Φιλλής, Αμπάζι (81’ Μήτρου).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Χαρμπίλας, Ζαχαρόπουλος, Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας (84’ Χρυσανθόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (60’ Απ. Γκέσουρας), Ραυτακόπουλος, Δρόσος, Στεφανίδης (90’ Κώνστας).

* Σε συζήτηση μετά τον αγώνα, παράγοντες των αντιπάλων ομάδων συμφώνησαν ότι κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι διοικούντες την Ένωση, ότι είναι αδιανόητο σε μια αγωνιστική χρονιά να ορίζονται τόσες εμβόλιμες αγωνιστικές ημερομηνίες -μη συμπεριλαμβανομένων των αγώνων κυπέλλου- αναγκάζοντας σ’ αυτήν την δύσκολη εποχή ερασιτέχνες παράγοντες και ποδοσφαιριστές να παρατούν κυριολεκτικά τις δουλειές τους, για να αγωνισθούν τόσες πολλές φορές Τετάρτη μεσημέρι! «Το θέμα δεν είναι να ορίζονται αγώνες απλά για να βγει το πρόγραμμα», έλεγαν οι παράγοντες των ομάδων... Ας τα ακούνε αυτά οι παράγοντες της Ένωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money