Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1–1




Από ένα ημίχρονο είχαν οι αντίπαλοι. Στο πρώτο μέρος η Δόξα ήθελε να σκοράρει. Τα κατάφερε και σιγά-σιγά «μαζεύτηκε» για την διατήρηση του αποτελέσματος. Στο β’ μέρος ο γηπεδούχος Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο, ισοφάρισε και δημιούργησε ευκαιρίες για 1-2 ακόμη τέρματα με «στημένα» κτυπήματα, αλλά χωρίς περαιτέρω αποτέλεσμα.
Η εκτός έδρας ισοπαλία -σε δύσκολη έδρα- μπορεί να μην ικανοποιεί απόλυτα την Δόξα Κορωπίου, αφού παραμένει κάτω από την ζώνη υποβιβασμού, της επιτρέπει ωστόσο να ελπίζει βάσιμα σε καλύτερα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια… Ο Ολυμπιακός Λαυρίου είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα, απέχοντας 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Η φιλοξενούμενη Δόξα έβγαλε μεγάλο πάθος στην αρχή και μόλις στο 5’ προηγήθηκε, όταν ο Ανδρεάδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Δαραμάρας μαζί με τον Παπαγεωργίου διεκδίκησαν την μπάλλα. Αυτή κτύπησε στον Παπαγεωργίου, που άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (0-1)! Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ακολούθησε σειρά χαμένων ευκαιριών της Δόξας με τους Καπουράνη, Δαραμάρα και Κάρο ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με μακρινό σουτ του Βελετάκου, μόλις άουτ.
Στο β’ 45λεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό και ισοφάρισε στο 52’ με κεφαλιά του δραστήριου νεαρού Έλενα. Μέχρι την λήξη, ο τερματοφύλακας Παππάς επενέβη σωτήρια κι απέκρουσε σε τουλάχιστον 2 καλές επιθετικές ενέργειες και τελειώματα των γηπεδούχων, αλλά και η Δόξα είχε ένα καλό σουτ του Μιχαήλ σύρριζα άουτ, όπως και μια αντεπίθεση στο 90’ (καθώς όλοι οι γηπεδούχοι είχαν τραβηχτεί μπροστά για να σημειώσουν δεύτερο γκολ), που πρόλαβε ένας αμυντικός με δυσκολία κι έκοψε την φάση πριν ολοκληρωθεί!
Διαιτητές: Δραγάτης – Πολυχρονιάδης, Μήταρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Σπυρόπουλος (46′ Μούργος), Ρόσι (46′ Κουρτάνοβιτς), Τσίκλος, Βαφειάδης, Μπουτσάι, Γκριμέκης, Έλενας, Γκαβασιάδης, Παπαγεωργίου, Βελετάκος (68′ Μπεργιάννης).
ΔΟΞΑ Κ.: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Πλίτσης, Κάρο, Μιχαήλ, Ανδρεάδης (54′ Αμπεντινάι), Δαραμάρας (82′ Κουμπέγια), Ψαράκης, Μπουτσικάρης (66′ Θανόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money