Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΦΟΙΒΟΣ ΒAΡΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1–1




Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στη Βάρη, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται δίκαια ισόπαλες 1-1.
Ο Φοίβος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονου και θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα τέρματα! Ο Αγάλου στο 10’ άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ, ύστερα από διείσδυση του Χαντάντ από δεξιά και γύρισμα στο ύψος του πέναλτυ (1-0). Πάλι ο Αγάλου στο 35’ μόνος με τον τερματοφύλακα Μεϊντάνη πλάσσαρε άουτ και στο 45’ ο Σώκος πλάσσαρε από 3 μέτρα (μετά από κτύπημα κόρνερ) στο κάθετο δοκάρι. Ο Αετός απείλησε μια φορά στο 40’, με κοντινό σουτ πάνω από τα δοκάρια του Αζαριάδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός πήρε αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 46’ και το 48’ ο Αζαριάδης απέκρουσε δύο τετ-α-τετ! Πρώτα του Γκρέκου, αγγίζοντας την μπάλλα όσο έπρεπε για να την στείλει στο κάθετο δοκάρι και μετά του Ιωάννου... Το παιχνίδι ισορρόπησε, με τον Φοίβο να χάνει την ευκαιρία να τελειώσει το ματς στο 60’, όταν από γύρισμα του Λουστ, ο Κουκουλάς μόνος με τον Μεϊντάνη, έπιασε …αέρα.
Το 1-1 έγινε στο 65’ με κτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή, τον Πικουλίδη να πιάνει ανάποδη κεφαλιά και η μπάλλα αφού κτύπησε και στο κεφαλι του Τσαξιρλή, κατέληξε στα δίχτυα του αιφνιδιασμένου Αζαριάδη. Με την σέντρα, ο Λουστ πέρασε όλο «τον κόσμο» κι έδωσε στον Κουκουλά, που δεν κατάφερε να σκοράρει!
Στην συνέχεια ο αγώνας πήρε άγρια ομορφιά, καθώς οι ομάδες κυνήγησαν με κάθε τρόπο το νικητήριο γκολ, χωρίς να τα καταφέρουν. Ο Αζαριάδης είπε «όχι» δύο φορές, σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Πικουλίδη στο 74’ και σε μακρινό σουτ πάλι του Πικουλίδη, στο 80’. Ο Φοίβος ανταπέδωσε με σουτ του Χαντάντ στο 83’ και του Μαντά στο 87’, που εξουδετέρωσε ο Μεϊντάνης.
Εξαιρετική η διαιτησία του Απ. Παπαδόπουλου. Χωρίς λάθη οι βοηθοί Σπυρόπουλος και Τσαλίκογλου.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Παρόλας, Λουστ, Σώκος, Μηλιαράκης, Ζησιμόπουλος, Αργυρός, Τσαξιρλής, Αγάλου (46’ λ.τρ. Κουκουλάς, 69’ Αλεξανδρής), Χαντάντ (87’ Μαντάς), Όσια.
ΑΕΤΟΣ: Μεϊντάνης, Τσίρκας (78’ Αλέφαντος), Μποζίνης (46’ Ιωάννου), Φρίγγης, Γιακουμέλος, Γκιντίδης, Γεωργάτος, Βλασσόπουλος, Κονταρίνης (60’ Σιδέρης), Πικουλίδης, Γκρέκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money