Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1–1



Σημαντικό βαθμό εξασφάλισε η γηπεδούχος ομάδα του Παθιακάκη, μόλις στο 95’ λεπτό του αγώνα με τον Διόνυσο, κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού!
Η ομάδα του Διονύσου προηγήθηκε στο 28’ λεπτό με τον Απ. Γκέσουρα, ο οποίος σκοράρησε με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διόνυσος είχε την μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 52’ λεπτό, όταν σε κτύπημα φάουλ του Στεφανίδη, έξω από την περιοχή, η μπάλλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ.
Ο Παθιακάκης απείλησε στο 65’ με σουτ του Πετράκη, το οποίο εξουδετέρωσε ο συνεπώνυμός του τερματοφύλακας του Διονύσου. Στο 79’ ο τερματοφύλακας Πετράκης πραγματοποίησε νέα σημαντική επέμβαση, αφού απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του Τασιούδη, που έκανε ατομική ενέργεια. Τέλος, στο 95’ κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Διόνυσος θα έπαιρνε την εκτός έδρας νίκη, ήλθε το γκολ του Γιώτη, με ωραίο πλασέ, για να φέρει την αναμέτρηση στα ίσια.
Με την σέντρα, ο καλός στο παιχνίδι διαιτητής Ντόστης (Μπουξμπάουμ, Γκούβας) σφύριξε την λήξη...
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Σκούρτας (46’ Αντεριώτης), Κόκα, Κ. Τασιούδης, Τσίγκος, Ρακιτζόπουλος (65’ Γιώτης), Βουρτσάνης, Μ. Τασιούδης, Σωτηρόπουλος, Ντρένοβα (78’ Μπάσολι), Δ. Πετράκης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Π. Πετράκης, Κώνστας (46’ Χαρμπίλας), Ζαχαρόπουλος, Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Ράλλης, Αλεξανδρόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Ραυτακόπουλος, Δρόσος (88’ Φαραντάκης), Απ. Γκέσουρας (67’ Μαρώλιας).

* O A.O. Διονύσου θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 8/3, ώρα 11 π.μ. την ετήσια εκδήλωσή του, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δ.Δ. Διονύσου (παλαιό δημαρχείο), όπου όλα τα τμήματα του ομίλου θα δώσουν το παρόν -όπως κάθε χρόνο- με βραβεύσεις σε αθλητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και ανθρώπους με προσφορά στον σύλλογο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money