Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ 1–0


Στιγμιότυπο από τον αγώνα του α' γύρου την Ραφήνα


Σε πρόβα ενόψει τελικού Κυπέλλου εξελίχθηκε η συνάντηση των δύο φιναλίστ Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και Θύελλας Ραφήνας. Μόνο που η ομάδα της Ραφήνας κράτησε για το β’ ημίχρονο κάποιους βασικούς παίκτες (Καζαντζή, Τσέλιο) και με την κούραση που την διέκρινε λόγω των συνεχών παιχνιδιών (Τετάρτη, Κυριακή) δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοσή της. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έπαιξε με την γνωστή του σύνθεση (έστω κι αν έδωσε κι αυτός παιχνίδι Κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη) και επιδίωξε την νίκη από το πρώτο ημίχρονο, γεγονός που επετεύχθη. Η Θύελλα υπέστη μόλις την δεύτερη εφετινή της ήττα στο πρωτάθλημα, χωρίς να αφήσει καλές εντυπώσεις με την απόδοσή της.
Η ομάδα του Μπογιατίου ήταν καλύτερη, κι έφθασε στην επιτυχία του τέρματος που της έδωσε την νίκη στο 32’, όταν ο Μουρούτης πέρασε κάθετη πάσα στον Τσέλια, κι αυτός με δυνατό σουτ στο «Γ» της εστίας του Κατσιούλη, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων (1-0). Πάντως, οι παράγοντες της Θύελλας διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ. Οι γηπεδούχοι με κορυφαίο τον Αρκουμάνη, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό κι έχασαν ευκαιρίες (Κ. Τσεβάς, Βιδάλης, Χρ. Τσεβάς) για να πετύχουν κι άλλο τέρμα.
Στο β’ ημίχρονο η Θύελλα βελτιώθηκε και προσπάθησε να πιέσει, απειλώντας σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς οι γηπεδούχοι της έδωσαν χώρο και οι ίδιοι κατέφυγαν σε αντεπιθέσεις.
Στην καλύτερη στιγμή τους οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια (80’) του Καζαντζή.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Μακρής, Τσαλίκογλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μουρούτης, Αρκουμάνης, Τσέλια (68' Ζυγούρης), Ανδρεαδάκης (78' Κολώνης), Αρβανιτάκης (46' Μπερμπάντης), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου (71’ Προδρόμου), Στάφα, Μανουσάκης (56’ Τσέλιος), Τασσόπουλος, Ντούνης, Δημεσπύρα, Ντόσκας, Μουλάκης (57’ Καζαντζής), Αθανασόπουλος, Γεραγωτέλλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money