Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–0





Ο Αφιδναϊκός νίκησε γηπεδούχος και την Αρτέμιδα, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία. Η Άρτεμις πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, είχε κατά διαστήματα την υπεροχή αλλά η επιθετική της δυστοκία, δεν της επέτρεψε να «πάρει» κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Δυστυχώς -άλλη μια φορά- υπήρξε εκνευρισμός και 3 αποβολές παικτών στο τέλος του αγώνα, από την ανεξήγητη συμπεριφορά μερικών ποδοσφαιριστών που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους…
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 38’ ο Ζουβερέλλης από ασσίστ του Τσαβδαρίδη, που είχε δοκάρι στο 42’ από πλευράς γηπεδούχων (1-0). Οι φιλοξενούμενοι είχαν απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Αϊδώνη στο 85’ αλλά ο έμπειρος Μορφονιός απέκρουσε εντυπωσιακά και διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Επίσης, η Άρτεμις ζήτησε πέναλτυ και κόκκινη κάρτα σε προσπάθεια του Βετουλαδίτη και στο 93’ είχαμε συμπλοκή παικτών (με αιτία ένα βίαιο φάουλ), που κατέληξε σε αποβολή των Π. Νικολάου και Καραμήτρου του Αφιδναϊκού, όπως και του Βασιλείου της Αρτέμιδος.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Καρράς, Γουργιώτης. Σημαντική ευθύνη για την συμπλοκή των παικτών στο τέλος, είχε ο επόπτης Καρράς, ο οποίος ενώ είδε καθαρά τι έγινε, προφανώς φοβήθηκε να επέμβει και να δώσει άμεση λύση στην αρχικά μικρή σύρραξη, ώστε να αποφευχθεί η ένταση και οι αποβολές…
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Άλι, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Κλίσι, Ζουβερέλλης, Μ. Τσαλίδης (63’ Ν. Γάγγας), Τάτσης, Τσαβδαρίδης, Ι. Νικολάου, Βελτανιώτης (72’ Σκέλλας).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρύμπας, Δαρβής, Σερμαγιάς, Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Αϊδώνης, Καρόκης, Διαμάντης (46’ Φυτιλής), Τσουκαλάς (70’ Βετουλαδίτης), Τζούτζι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money