Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 0–3



Οι Νικητές πήραν μεγάλη ρεβάνς της εντός έδρας ήττας τους στον α’ γύρο, νικώντας τον Παθιακάκη με 3-0 εκτός έδρας! Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία, την οποία ορισμένοι χαρακτήρισαν προκλητική εναντίον της ομάδας του Παθιακάκη!
Το θέμα είναι ότι οι Νικητές σημείωσαν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (ο Μαλάι το 1-0, ο Καραβατάκης το 2-0) και ολοκλήρωσαν τον θρίαμβό τους με ένα ακόμη γκολ του Χαρίση στο β’ μέρος για την τελική επικράτηση με 3-0!
Ο Παθιακάκης είχε σοβαρές απώλειες από το παιχνίδι αυτό, γιατί στο 31’ απεβλήθη ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπασταματίου (για συνεχείς διαμαρτυρίες) και στο 35’ ο Κώστας Τασιούδης, όταν διαμαρτυρήθηκε για πέναλτυ που δεν έδωσε ο διαιτητής υπέρ της ομάδας του. Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα και για μία ακόμη περίπτωση πέναλτυ, που «δεν είδε» ο διαιτητής!
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μακρής, Παπαδιώτης. Οι γηπεδούχοι ήταν έξαλλοι με την διαιτησία στο τέλος του αγώνα…
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Μπάσολι (51’ Σκούρτας), Κόκα, Τζάος, Κ. Τασιούδης, Αντεριώτης, Τσάλας (46’ Βουρτσάνης), Μ. Τασιούδης (74’ Γιώτης), Σωτηρόπουλος, Ντρένοβα, Πετράκης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Κορωνιάς, Τσουκαλάς (87’ Τσόκος), Στάθ. Αντωνόπουλος (86’ Παν. Αντωνόπουλος), Σκιαδάς, Στούμπος, Χαρίσης, Μαλάι, Τσούκα, Καραβατάκης, Πετράι (76’ Λεμονής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money