Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–3



Παρά τους φόβους της μετά την ήττα στο Μπογιάτι, η Θύελλα απέδειξε ότι πράγματι είναι καλύτερη ομάδα και ξεπέρασε την αντίσταση του Παλληνιακού, στον εξ αναβολής αγώνα λόγω του αδόκητου χαμού του Σωκράτη Κιούρκου.
Πάντως, είναι γεγονός ότι ο γηπεδούχος Παλληνιακός στάθηκε αρκετά καλά στο παιχνίδι κι έχασε ευκαιρίες για καλύτερο αποτέλεσμα.
Μόλις στο 1’ οι Κοβάνης και Κούνας έχασαν εξαιρετική διπλή ευκαιρία να σκοράρουν αλλά σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία στις κινήσεις και πέτυχαν γκολ στο 18’, με κεφαλιά του Σερέτη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημεσπύρα (0-1). Επίσης, στο 40’ ο Αθανασόπουλος έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Αραχωβίτη για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του!
Στο β’ ημίχρονο (65’), κι ενώ ο Παλληνιακός ανταποκρινόταν επαρκώς στις ανάγκες του παιχνιδιού, ο Καζαντζής σημείωσε το 0-2 από καταφανή θέση οφ-σάιντ, κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες παικτών και φίλων των γηπεδούχων, που απογοητεύτηκαν από την επάρκεια του βοηθού Δατσέρη. Ακολούθησε διάστημα με αρκετές φάσεις μπροστά στα τέρματα και δύο δύσκολες αποκρούσεις του Κατσιούλη σε ισάριθμες ενέργειες των γηπεδούχων. Η Θύελλα αντέδρασε με στυλ και στο 76' ο Αράπης, με ατομική προσπάθεια και ψύχραιμο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Τσιαλογιάννης, Δατσέρης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούνας, Νάκου, Αλβανός (79’ Καββαδίας), Ελ Γκαμάλ, Ηλ. Μπούρας (66’ Καρπούζης), Ζώκος, Κάππος, Κυριόπουλος (56’ Μαυράκης), Φελέκης, Κοβάνης.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Αράπης, Τσέλιος, Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης (84’ Προδρόμου), Δημεσπύρα (70’ Γεραγωτέλλης), Ντόσκας, Καζαντζής, Αθανασόπουλος (84’ Μανουσάκης), Μαργέτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money