Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΜΑΡΚΟ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0–2


Φάση από τον αγώνα α' γύρου στα Γλυκά Νερά, που είχε λήξει 2-2

Με δυνατό κέντρο και σταθερά καλή άμυνα και επίθεση, τα Γλυκά Νερά νίκησαν 2-0 στα Καλύβια την εντελώς αδύναμη επιθετικά και πολύ αγχωμένη Μαρκό. Έτσι, ο νέος προπονητής των Γλυκών Νερών Δημ. Ρούσσος, πραγματοποίησε νικηφόρο ντεμπούτο. Αντίθετα, ανησυχίες έχει ο Κώστας Καραβίδας της Μαρκό, για την πορεία της ομάδας του.
Με κεφαλιά του Μίνο στο 11’ και τελείωμα του Γάσπαρη στο 41’, οι τυπικά φιλοξενούμενοι σημείωσαν τα τέρματά τους ενώ διατήρησαν και τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα. Ο Μουτζακάς είχε καλή ευκαιρία (μετά από κάθετη πάσα στην περιοχή) να σκοράρει στο 75’ αλλά σούταρε άουτ. Το ματς δεν προσέφερε κι άλλες πολλές συγκινήσεις.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Καλαβρός (70' Βοροκλινιώτης), Ραβανός, Κωστής, Δημητρίου, Κάλης, Γαλάνης, Μπάστας, Σταμπέλος (30' λ.τρ. Σινάνι), Μουσαράι, Ζαφειρόπουλος (63’ Ανδρέου).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας (71' Μαστορόπουλος), Μίνο, Αξιώτης, Κοντζιάς, Βάρδας, Γάσπαρης, Νάνος, Μουτζακάς, Κουτρομάνος, Ντεντέους (59’ Θ. Βλάχος, 82' λ.τρ. Θεοφάνους).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money