Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–2



Φάση από τον αγώνα
Με μεγάλο ποσοστό κατοχής της μπάλλας και πολλές χαμένες ευκαιρίες για δημιουργία μεγαλύτερης διαφοράς στο σκορ, ο πρωτοπόρος και φιλοξενούμενος Νικολακάκης, πέρασε εύκολα κι από τα Καλύβια με 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν αρκετά καλά και δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς πρωτοβουλίες κι έφθαναν εύκολα μέχρι την αντίπαλη μεγάλη περιοχή, όπου είχε παραταχθεί η πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων. Πάντως, στην τρίτη καλή τους επίθεση (στο 15’ και στο 20’ απέτυχαν), σημείωσαν το γκολ που ήθελαν! Μετά από δυνατό σουτ του Πιτσούνη και απόκρουση του Παπαβασιλείου (38’), η μπάλλα στρώθηκε στον Καβάση και με πλασέ αυτός άνοιξε το σκορ (0-1). Νωρίτερα (30’) ο Καβάσης είχε δοκάρι ενώ στο 40’ ο Παπαβασιλείου απέκρουσε κεφαλιά του Πιτσούνη.
Στο β’ ημίχρονο (56’) ο Νικολακάκης διπλασίασε τα τέρματά του. Σε λάθος των παικτών των Καλυβίων στο κέντρο του γηπέδου, ο Πιτσούνης πήρε την μπάλλα και βλέποντας τον Παπαβασιλείου εκτός θέσης, τον «κρέμασε» με ψηλοκρεμαστό σουτ από 30 μέτρα! Τα Καλύβια συνέχισαν να πιέζουν χωρίς αποτέλεσμα και στην καλύτερη φάση τους (79’) ο Οικονομίδης σταμάτησε την μπάλλα με το στήθος, γύρισε γρήγορα αλλά πλάσαρε άουτ!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μπουξμπάουμ, Δατσέρης. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή για την ανοχή του στα μαρκαρίσματα των γηπεδούχων.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Μιλούκα, Γαλανάκης, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Ι. Δέδες, Θεοφ. Τσοπανάκης (46' Χασουράκης), Μίτσο, Μασουράκης, Σερμπενιάδης, Καρελιώτης (62' Οικονομίδης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας (84' λ.τρ. Δαμιανίδης), Καλλέρης, Μουκάνης, Καβάσης (60' λ.τρ. Τσαπανίδης), Πιτσούνης (71' λ.τρ. Σάββας), Εγιουρούμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money