Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0–1


Πανηγυρισμός των παικτών των Γλυκών Νερών, μετά την λήξη του αγώνα στην Σταμάτα

Τα Γλυκά Νερά επέστρεψαν στις νίκες και σταθεροποιήθηκαν στις κορυφαίες ομάδες της βαθμολογίας. Όμως, η Σταμάτα «ταρακούνησε» τους φιλοξενούμενούς της, που κατάφεραν –πάντως- στο τέλος, να σημειώσουν ένα γκολ και να πάρουν την νίκη.
Το γκολ πέτυχε στο 81’ ο Μουτζακάς (με δόση τύχης) αφού η μπάλλα κόντραρε πάνω του, μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα Βλάχου και κατέληξε στα δίχτυα (0-1).
Σε κορυφαίο παίκτη της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας της Σταμάτας Νίκος Βλάχος, ο οποίος πραγματοποίησε αρκετές και δύσκολες αποκρούσεις!
Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 55’, σε ευθύβολο μακρινό κτύπημα φάουλ του Κοσμά Πέππα, στον αριστερό στύλο του Τσούκα, ο οποίος στην επαναφορά της μπάλλας, απέκρουσε με τα πόδια, σουτ του Σεκερτζή!
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Γκόντα, Δ. Τζαφόλιας.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Νικ. Βλάχος, Σιαδήμας, Δημούδης, Μητρόπουλος, Κ. Πέππας, Σμυρναίος, Σεκερτζής (60’ Παππάς), Πετρόμηλο, Καυγαλάκης (82’ Χατζής), Σταύρου (67’ Κρεμμύδας), Δημητρίου.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Ρωμαντζάς (72’ Χρ. Αντωνόπουλος), Γιαννούλης, Κοντζιάς, Βάρδας, Τσαουσάι, Νάνος (76’ Πάρος), Μουτζακάς, Κουτρομάνος (60’ Αντ. Βλάχος), Ντε Ντέους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money