Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΑΝΟΙΞΗ – ΩΡΩΠΟΣ 0–1


Εξαιρετική απόδοση και νέα εκτός έδρας νίκη του Ωρωπού

Σπουδαία νίκη πέτυχε στην Άνοιξη ο Ωρωπός με 1-0. Μάλιστα, από το 65' οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες αλλά επέδειξαν τόσο μεγάλο πάθος, ώστε αποκόμισαν το θετικό αποτέλεσμα που επιζητούσαν. Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι της Άνοιξης έπαιξαν ελαφρώς καλύτερα και δημιούργησαν ευκαιρίες. Στο β’ μέρος ο Ωρωπός βελτιώθηκε και απείλησε, φθάνοντας στην επίτευξη του τέρματος που του έδωσε και την νίκη.
Ο Ωρωπός έμεινε με 10 παίκτες (65’) λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Βολιώτη (έβρισε τα Θεία) αλλά παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, κατάφερε στο 72’ να σκοράρει με κεφαλιά του Λάπα (0-1).
Σημαντικές ευκαιρίες έχασε ο βασικός σκόρερ της Άνοιξης Παπιδάκης, ο οποίος στο 24' και το 89' απώλεσε δύο τετ-α-τετ με τον Νικολάου!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Τσαλίκογλου, Βιτσεντζάτος.
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος (80' Σίτης), Κολώτας, Κυριάκης, Γιομπάδαλης, Αθανασόπουλος, Λαγαστής, Δαρζέντας, Σκούρας (61' Λιγωμένος), Παπιδάκης, Ζέγκος-Λακαφώσης (73' Αρτοποιάδης).
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Αμπάζι, Γκλιάτης, Βολιώτης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου (85' Κανατάς), Μήτρου, Κρομμύδας (90' Οικονομάκος), Φιλλής (91' Κατερίνης), Μπάνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money