Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 0–0


Φάση από την περυσινή (23-2-2014) αναμέτρηση Γλυκών Νερών-Νικηφόρου 1-0

Ίσως ο Νικηφόρος να πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση! Όμως, παρά την συνεχή υπεροχή και τις πολλές μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για γκολ, έμεινε στο «μηδέν» και τα Γλυκά Νερά, παρ’ ότι γηπεδούχα, απέσπασαν ισοπαλία 0-0!
Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Δ. Μπούρα από αμυντικό εντός περιοχής και είχαν ακόμη μία κλασική ευκαιρία με τον Ουκόνου, που μπερδεύτηκε με τον Δ. Μπούρα και το πλασέ του πρόλαβαν πάνω στην γραμμή τέρματος να σώσουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων. Στο β’ ημίχρονο ο Τσούκας έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση 3 φορές ενώ ο Ορούτσι είχε σουτ από πολύ κοντά, άουτ! Τα Γλυκά Νερά δεν είχαν φάση για γκολ.
Διαιτητές: Μπερέτας – Γουργιώτης, Πανούτσος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Μπουλούμπασης, Γιαννούλης (39' λ.τρ. Αντωνόπουλος), Κοντζιάς, Βάρδας, Tσαουσάι (35' Γάσπαρης), Νάνος, Μουτζακάς (75' Θεοφάνους), Κουτρομάνος, Ντεντέους.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Γιάν. Μπούρας, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Δημ. Μπούρας (75' Αντζινάς), Νεοφύτου, Δελόλμας, Δούβος (67' Καλούδης), Ουκόνου (44' Ορούτσι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money