Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΚΟΡΩΠΙ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–0


Στιγμιότυπο από παλιότερο αγώνα Κορωπίου-Λαυρεωτικής 1-0 (στις 23/12/2012)

Χωρίς νικητή έληξε η αμφίρροπη αναμέτρηση Κορωπίου-Λαυρεωτικής και το γηπεδούχο Κορωπί έχασε 2 πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι για την διατήρηση κοντά στην πρωτοπόρο Θύελλα. Αντίθετα η Λαυρεωτική συνέχισε το αήττητο σερί της και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι, με πολλές δυνατές μονομαχίες στο κέντρο. Δεν έλειψαν και οι φάσεις μπροστά στις εστίες αλλά γκολ δεν κατάφεραν να σημειώσουν οι αντίπαλοι.
Στο 65' ο Κοντογιάννης βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Μιχάλη αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει ενώ στο 70’ το Κορωπί παραλίγο να σκοράρει με τον Χαρίτο αλλά τον πρόλαβε –τελευταία στιγμή- ο Μακρής, κι απέτρεψε το γκολ. Μάλιστα, οι δύο παίκτες τραυματίσθηκαν ελαφρά στην φάση αυτή.
Πολύ καλά «στημένες» οι δύο ομάδες, δεν άφησαν χώρους για εκμετάλλευση. Ο Β. Γιαχάεβ προσπάθησε περισσότερο να οργανώσει το Κορωπί ενώ ο Χάλαρης «έκλεισε» με επιτυχία τα περάσματα προς την άμυνα της Λαυρεωτικής.
Διαιτητές: Μπερέτας – Β. Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Μπανάι (46' Λυμπερόπουλος), Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Μαρινάκης, Αλεξίου (63' Νούρια), Ρεντζής, Χαρίτος, Β. Γιαχάεβ, Πλάτανος (46' Ερτσίου).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωσταντίνου, Σέμπρος, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μακρής (72' Σελιμάς), Α. Γιαχάεβ, Τζώρας (86' Μιχαλόπουλος), Κοντογιάννης, Τσιριγώτης (46' Ασλάνι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money