Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΑΥΛΩΝΑΣ 0–0



Θολή φάση από το τοπικό ντέρμπυ του Συκαμίνου (με βαρύ συννεφιασμένο ουρανό)
Ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπυ! Ο Αυλώνας, που παρατάχθηκε με απουσίες και μόλις 13 παίκτες στην αποστολή, είχε ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι αλλά η αμυντική γραμμή του Συκαμίνου και ο Οσμάν, αποσόβησαν τους κινδύνους. Στο α’ ημίχρονο το ματς ήταν αμφίρροπο αλλά μετά το 30’ οι φιλοξενούμενοι πήραν πρωτοβουλία στις κινήσεις και είχαν δύο καλές ευκαιρίες με Πατσαβούρα και Ράπτη. Από πλευράς γηπεδούχων, είχαμε δύο καλά σουτ του Γκανούδη μόλις άουτ.
Στο δεύτερο μέρος έγινε παιχνίδι κέντρου.Το Συκάμινο απείλησε με μακρινά σουτ του Γκανούδη που δεν ανησύχησαν τον Καλέμη ενώ ο Αυλώνας πίεσε στο τελευταίο τέταρτο και ο έμπειρος Μάκης Ράπτης έχασε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες να σημειώσει γκολ άλλα δεν κατάφερε αφού ο Οσμάν διαφύλαξε την εστία του.
Διαιτητές: Μπερέτας – Σπίθας, Μπέκας.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γκας, Φώτος, Σακαράκας, Καραμιχάλης, Τυροβόλης, Τσάντζαλος (46’ Τσαλιαγκός), Γκανούδης, Παπαπάνου, Σουβατζής (70’ Γαρυφάλλου), Μπάρο.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης, Σωτ. Πάντος, Ελευθεριάδης, Δημητριάδης, Νακάι (75’ Στάθ. Πάντος), Κούφο, Ράπτης, Ράπτης, Αλ. Πατσαβούρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money