Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 0–0


Στιγμιότυπο από την παρουσίαση των ομάδων


Μια ακόμη ισοπαλία του Διονύσου -η 10η στο πρωτάθλημα- αυτή την φορά με τον Αφιδναϊκό. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη σχεδόν την διάρκεια του ματς, χωρίς όμως να μετουσιώνει σε γκολ την υπεροχή αυτή. Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες έπαιξαν επιφυλακτικά κι αυτό συνέτεινε στο να μην γίνουν πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες. Στα αξιοσημείωτα, η δύσκολη απόκρουση του τερματοφύλακα του Αφιδναϊκού Μορφονιού, σε καλή εκτέλεση κόρνερ του Ζερμπίνη στο 19’ λεπτό, όπως και το ακυρωθέν γκολ του Απ. Γκέσουρα στο 33’ ως οφ-σάιντ.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο, με περισσότερες φάσεις. Αρχικά, ο Αφιδναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 48’, όταν σε σέντρα του Γάγγα από πλάγια δεξιά θέση, ο Τσαβδαρίδης έπιασε πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, που εξουδετέρωσε ενστικτωδώς ο Πετράκης! Από το σημείο εκείνο του αγώνα, ο Διόνυσος έλεγξε το παιχνίδι και απείλησε στο 55’  με πολύ καλό διαγώνιο σουτ του Ζερμπίνη, μόλις άουτ.
Στην συνέχεια ο Διόνυσος είχε δύο δοκάρια με τον Δρόσο! Στο 65’ πραγματοποίησε ατομική ενέργεια, πέρασε όλους τους αντιπάλους του και με πλασέ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 81’ ο Δρόσος βρέθηκε μόνος στο σημείο του πέναλτυ, σε ωραία σέντρα του Απ. Γκέσουρα, όμως το πλασέ που έπιασε στην κίνηση, έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και αμέσως οι αμυντικοί του ΑφιδναΙκού την έδιωξαν κόρνερ, πριν προλάβει να την σπρώξει στα δίχτυα ο επερχόμενος Χαρμπίλας.
Δύο καλές στιγμές είχαν και οι φιλοξενούμενοι, σε ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ εκτός περιοχής, τα οποία εξουδετέρωσε με άνεση ο Πετράκης.
Καλή ήταν η διαιτησία του Ανδρ. Βλάχου και των βοηθών του Τσιαλογιάννη και Κουλοχέρη.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Χαρμπίλας, Β. Ζαχαρόπουλος, Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Μαρώλιας, Ζερμπίνης, Χρυσανθόπουλος (70’ Αλεξανδρόπουλος), Ραυτακόπουλος (50’ Στεφανίδης), Δρόσος, Απ. Γκέσουρας (85’ Φαραντάκης).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Άλι, Δ. Ζαχαρόπουλος (46’ Ν. Γάγγας), Παν. Νικολάου, Kλισί, Ζουβερέλλης, Κουτσούκος, Τάτσης, Τσαβδαρίδης, Γιάν. Νικολάου, Καραμήτρος.

* Την περασμένη Κυριακή 8/3/2015, ο Α.Ο. Διονύσου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια ζεστή, όμορφη εκδήλωση με πολύ κόσμο, στην διάρκεια της οποίας βραβεύθηκαν αθλητές όλων των αθλητικών τμημάτων του ομίλου, τόσο για τις αθλητικές επιδόσεις τους όσο και για την εισαγωγή τους σε ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Αξιοσημείωτη για το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν η βράβευση του Γιώργου Παξιμάδη, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση τον περασμένο Δεκέμβριο, για την πολύχρονη προσφορά του στην ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money