Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΜΑΡΚΟ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–0




Απογοήτευσε η Μαρκό, δεν πέτυχε γκολ και παραχώρησε ισοπαλία στην καλύτερή της Λαυρεωτική, που είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά -κι αυτή- χωρίς αποτέλεσμα.
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και 12 αγωνιστικές! Το ματς διεξήχθη στα Καλύβια και ήταν μίζερο ποιοτικά. Οι αντίπαλοι μπορεί να μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις αλλά οι Λαυριώτες είχαν στο β’ ημίχρονο ευκαιρίες με τον Κ. Παπαδόπουλο στο 75’ (κοντινό πλασέ απέκρουσε ο Γερογιάννης), τον Κοντογιάννη στο 68’ και τον Χάλαρη στο 89’. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι, που κινδυνεύουν πλέον σοβαρά, είχαν στο α’ ημίχρονο (26’) ένα σουτ από καλή θέση άουτ του Μουσαράι, κι ένα κτύπημα φάουλ του Ζαφειρόπουλου (41’) που απέκρουσε ο Λάμπρος.
Διαιτητές: Μανιώτης – Χριστόπουλος, Βάλλας.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας (46' Σταμπέλος, 92' Σινάνι), Σιδέρης, Τσετβερίκοβ, Ξεφτεράκης, Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου, Καλαβρός, Μουσαράι, Ζαφειρόπουλος (68' Μπάστας).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωνσταντίνου (80' Μιχαλόπουλος), Σέμπρος (46' Ασλάνι), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μακρής, Α. Γιαχάεβ (60' Τζώρας), Κ. Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money