Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 0-3




Ο Πρωτέας ήταν σαφώς καλύτερος στο α’ ημίχρονο και στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα της Νέας Μάκρης, όπου νίκησε 3-0 τον γηπεδούχο Εθνικό.
Ο Εθνικός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, κι έχασε μερικές ευκαιρίες να σημειώσει γκολ αλλά η ανωριμότητα της νεανικής του ομάδας, δεν επέτρεψε να έχει ολοκληρωμένες τελικές ενέργειες… Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με τον πολύ έμπειρο Ελευθερίου στην 11άδα τους, αλλά απ’ εκεί και πέρα όλοι οι παίκτες ήταν 20 ετών και κάτω!
Από την πλευρά του, ο Πρωτέας χρησιμοποίησε 8 συνολικά νεαρούς παίκτες στο παιχνίδι αυτό, συμπεριλαμβανομένου του 15χρονου Στάθη Παπαγεωργίου, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεπούτο του με την ανδρική ομάδα!
Η ομάδα της Παλαιάς Φωκαίας άνοιξε το σκορ στο 42' με τον Μαμάκο (0-1) και στο 75' ο Ποστόλης πέτυχε το 0-2. Το τελικό σκορ (0-3) διαμόρφωσε στο 82' και πάλι ο Μαμάκος.
Διαιτητές: Πανούτσος – Πολυχρονιάδης, Τσιαλογιάννης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Μπατής (46' Δημητρίου), Μουτάφης, Ελευθερίου (75' Μπάρκα), Κονταρίνης, Κωνσταντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Νικηφοράκης, Τρυφιάτης, Θανόπουλος (46' Μποϊμπέι), Τσουρής.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Κούλιμπης, Ποστόλης, Λέκα (80' Γιαννικάκης), Βασιλείου, Κατσούλας, Μακρυπίδης, Μαραγκός (85' Παπαγεωργίου), Παπαντζίμας, Γεωργίου (65' Διακορώνας), Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money