Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1–0

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1-0: Το γκολ του Μακρή στο 88'


Συνεχίζοντας τις νικηφόρες εμφανίσεις της η Λαυρεωτική κατέβαλε και την αντίσταση του σκληροτράχηλου Κεραυνού με 1-0. Η υπεροχή ήταν μοιρασμένη στο α’ μέρος, καθώς οι αντίπαλοι δεν είχαν αξιόπιστες επιθετικές λύσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν, βρήκαν κάποιο ρυθμό στο παιχνίδι τους και δημιούργησαν ευκαιρίες. Στο 57’ ο Β. Γιαχάεβ είχε δοκάρι και στο 88’ ήλθε και το γκολ της πολυπόθητης νίκης με σκόρερ τον Μακρή, ύστερα από συνδυασμό Γιαχάεβ - Κοντογιάννη και πάσα του τελευταίου προς τον σκόρερ. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα (είχαν δύο αναξιοποίητες φάσεις με τον Σεΐτι). Ουσιαστικά, με την νίκη αυτή η Λαυρεωτική σώθηκε ενώ ο Κεραυνός χρειάζεται ακόμη μερικούς βαθμούς.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Γκόντα, Τσέλιος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωσταντίνου, Σέμπρος (46' Χουσεΐν), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης (89' Λάππας), Μακρής, Β. Γιαχάεβ, Ασλάνι, Κοντογιάννης, Μιχαηλίδης (73' Χασιώτης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Πάλλης (79' Παπανικολάου), Λιάπης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Φουστέρης, Σεΐτι (83' Εφραιμίδης), Κρυεμάντι, Κατσίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money