Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΡΩΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–2


Η φάση που πρηγήθηκε του πρώτου τέρματος του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου


Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου νίκησε στο ουδέτερο γήπεδο των Γλυκών Νερών το «τιμωρημένο» Κορωπί με 2-0 κι έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου, αφού ο δεύτερος ημιτελικός διεξάγεται στον Άγιο Στέφανο. Το Κορωπί, που είχε απουσίες στο παιχνίδι αυτό, θα δώσει την μάχη του για πρόκριση, με όσες πιθανότητες μπορεί να έχει ακόμη…
Στο α’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός πέτυχε και τα δύο τέρματά του, με πιεστική επιθετική ανάπτυξη και αρκετή προσοχή στα μετόπισθεν. Το Κορωπί στο ίδιο διάστημα δεν είχε επιθετική επάρκεια και δεν ανησύχησε καθόλου τον Χανδρινό.
Το σκορ άνοιξε στο 22' με αμφισβητούμενο κόρνερ που κέρδισε ο Χρ. Τσεβάς. Το εκτέλεσε ο Μπαλωμένος και ο Βιδάλης με κεφαλιά ανάγκασε τον τερματοφύλακα Μιχάλη σε προσωρινή απόκρουση και με κοντινό πλασέ πάλι ο Βιδάλης, έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (0-1). Δέκα λεπτά αργότερα (32’) ο Πλάτανος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή σε σέντρα του Αρβανιτάκη. Το πέναλτυ (που αμφισβητήθηκε ζωηρά από τους Κορωπιώτες) μετέτρεψε σε γκολ ο Τσέλια με εύστοχο κτύπημα (0-2). Στο 45’ το Κορωπί ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή του Χαρίτου.
Στο δεύτερο 45λεπτο το Κορωπί όχι μόνο ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά πήρε κάποιες πρωτοβουλίες και πίεσε αλλά στο γκολ δεν …έφθασε ποτέ! Ο τερματοφύλακας Χανδρινός έκανε εξαιρετική απόκρουση (70’) σε δυνατό σουτ του Β. Γιαχάεβ, από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή.
Νωρίτερα (51') ο τερματοφύλακας του Κορωπίου Μιχάλης, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο προπονητής του Γιώργος Παπαϊωάννου τον έκανε αλλαγή, βάζοντας στο παιχνίδι τον 17χρονο Ανδριανό, από την ομάδα εφήβων.
Ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος (βοηθοί Πολυχρονιάδης, Κυριακόπουλος) έπαιξε «στα σημεία» 48-52 στο πρώτο ημίχρονο, βοηθώντας έτσι ελαφρά τους φιλοξενούμενους, και όταν πλέον είχε διαμορφωθεί το σκορ (ειδικά στο τελευταίο 25λεπτο) έπαιξε κανονικά 50-50!
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης (51' Ανδριανός), Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Πλάτανος, Νούρια, Μαρινάκης (75' Σπηλιόπουλος), Χαρίτος, Β. Γιαχάεβ, Ερτσίου (46' Αλεξίου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μουρούτης, Αρκουμάνης, Τσέλια (67' Ιατρού), Κολώνης, Αρβανιτάκης (56' Ζυγούρης), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς (43' Ανδρεαδάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money