Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–1




Με γκολ στο 83’ κατάφερε η Θύελλα να περάσει αλώβητη από το Λαύριο και να επιβληθεί του γηπεδούχου Ολυμπιακού με 1-0. Δεν ήταν καλή η απόδοση της Θύελλας αλλά αποδείχθηκε αρκετή για να πάρει αυτό που ήθελε! Την εκτός έδρας νίκη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, που της δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε αμφίρροπο, χωρίς πολλές φάσεις και οι γηπεδούχοι άξιζαν καλύτερης τύχης. Όμως οι ευκαιρίες που έχασε ο Ζουμάς, σε δύο φάσεις του α’ μέρους που απείλησε σοβαρά, δεν βοήθησαν τον Ολυμπιακό να πετύχει ένα γκολ και να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα βελτιώθηκε, έγινε πιο απειλητική και στο 83’ σημείωσε και το πολυπόθητο τέρμα με κοντινό πλασέ του Κατσούγκρη, μέσα στην ανοργάνωτη άμυνα των γηπεδούχων (0-1).
Στον υπόλοιπο χρόνο ο Ολυμπιακός Λαυρίου προσπάθησε εντατικά να ισοφαρίσει, είχε (86’) μια υπέροχη ατομική ενέργεια και σουτ του Βαφειάδη, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κατσιούλης και το ματς ολοκληρώθηκε με νέα απόκρουση (κόρνερ) του Κύρκου αυτή την φορά, σε σουτ του Μουλάκη!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δουλγεράκης, Ρούντος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Κουρτάνοβιτς, Σπυρόπουλος (59' λ.τρ. Πάνου), Τσίκλος, Βαφειάδης, Μπουτσάι, Γκριμέκης, Έλενας (46' Βελετάκος), Ζουμάς (74' Παράσχος), Παπαγεωργίου, Βίλα.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Αράπης, Στάφα (47' Μουλάκης), Σερέτης, Τσέλιος, Γεραγωτέλλης (76' Ντούνης), Οικονόμου, Ντόσκας, Καζαντζής, Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος (84' Τασσόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money