Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ


Στάθης Κάππος


Ο Παλληνιακός απέκτησε 3 παίκτες εκ μεταγραφής. Πήρε πίσω (από την Μαρκό) τον επιθετικό Μάρκο Ζώκο, επανέκτησε από την Γλυφάδα τον μέσο Δημήτρη Δαραμούσκα και συμφώνησε με τον έμπειρο Στάθη Κάππο (από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου).
Στη ομάδα της Παλλήνης επέστρεψε και ο Χάρης Γεωργιάδης, που είχε σταματήσει λόγω σπουδών ενώ επανέρχεται σιγά-σιγά από τον τραυματισμό του και ο Τόλης Αλβανός.
Όλοι οι φίλοι του Παλληνιακού, πιστεύουν ότι η ομάδα θα βελτιωθεί σημαντικά από αγωνιστικής πλευράς και δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με την παραμονή της στην κατηγορία.


* Ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα και σημαντικές παρουσίες στα ελληνικά γήπεδα, αποκτήθηκε από τον Παλληνιακό. Πρόκειται για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, του Άρη, του Ακράτητου, του Μεσσηνιακού, της Καλαμάτας, του Φωστήρα, της Θύελλας Πατρών, του Αίαντα Σαλαμίνας και του Αγίου Δημητρίου, τον Στάθη Κάππο. Ο 34χρονος Κάππος, που είναι Ελληνο-Καναδός, προορίζεται για δεκάρι και έπαιζε μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα της Παλλήνης, με τόσες εμπειρίες στα γήπεδα. Άλλωστε, ο Κάππος ήταν και διεθνής, δεδομένου ότι έχει φορέσει δύο φορές την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος κάτω των 21 (ελπίδων) ενώ έχει και μία συμμετοχή με την Εθνική ομάδα του Καναδά!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money