Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ



Οι διοικητικοί παράγοντες, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κορωπίου με ανακοίνωση που μας κοινοποίησαν, καλούν όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρόν στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης» στο πολύ δύσκολο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό Λαυρίου. 
Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα, έκαναν δημόσια πρόσκληση στους φιλάθλους του Κορωπίου για συμπαράσταση στην προσπάθεια της ομάδας, που «τα συνεχή θετικά αποτελέσματα την έχουν φέρει μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας».
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Ο προπονητής Γιώργος Παπαϊωάννου και οι ποδοσφαιριστές του, ξεπερνώντας τις πολλές δυσκολίες που έχουν συναντήσει εφέτος (τραυματισμοί βασικών παικτών, αγώνες σε ουδέτερο γήπεδο λόγω ανακατασκευής του «Α. Πρίφτης» και πολλών άλλων προβλημάτων), έχουν δώσει τα πάντα, για να βρίσκεται η ομάδα εκεί που είναι.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης και το διοικητικό συμβούλιο, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ομάδας. Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, η ομάδα δίνει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και καλούμε τους φιλάθλους να έλθουν στο γήπεδο και να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη της»!
Επίσης, στο μήνυμά τους, οι παράγοντες του Κορωπίου «χαιρετίζουν το Δ.Σ., τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Λαυρίου, τους εύχονται Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2015, με υγεία προσωπική και οικογενειακή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money