Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ


Αργ. Πλίτσης


Στην προσπάθειά της να βγάλει την ομάδα από την κακή βαθμολογική θέση που βρίσκεται, η διοίκηση της Δόξας Κορωπίου προβαίνει σε σημαντικές προσθήκες ως προς το έμψυχο δυναμικό της, μπαίνοντας δυνατά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με την απόκτηση έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που μαζί με τους υπάρχοντες παίκτες, θα ανεβάσουν την ομάδα βαθμολογικά ώστε να παραμείνει στην Α’ κατηγορία.
Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώθηκε η απόκτηση των έμπειρων Δημήτρη Θανόπουλου (μπακ-χαφ από τον Α.Ο. Κορωπίου), Αριστείδη Κάρο (αμυντικός μέσος από τον Ολυμπιακό Χαλκίδος) και Αργύρη Πλίτση (στόπερ από τον Αστέρα Βάρης).
Επίσης, αποκτήθηκαν οι ταλαντούχοι νεαροί Χρήστος Καπουράνης (αμυντικός από Ιωνικό) και Ηλίας Μπουτσικάρης (επιθετικός από την ΑΕΚ). Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε θερμά την ΠΑΕ ΑΕΚ για την συμπαράσταση και βοήθειά της προς την Δόξα.
* Καλωσορίζοντας τους νέους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της Δόξας Κορωπίου, ο πρόεδρος Νίκος Λιακούτσης και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, ευχήθηκαν παράλληλα σε παράγοντες της Ένωσης, παράγοντες σωματείων, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και φιλάθλους, Καλή Χρονιά, με αγάπη, υγεία και χωρίς βία στα γήπεδα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money