Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ


Φάση από προηγούμενη συνάντηση Νικολακάκη-Άνοιξης

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–4
Με καλή απόδοση και εκμεταλλευόμενος τα λάθη των γηπεδούχων, ο Νικολακάκης νίκησε στα Κιούρκα τον φιλότιμο και σχετικά ανανεωμένο Αφιδναϊκό με 4-0, σημειώνοντας δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο.
Οι νεοαποκτηθέντες των πρωτοπόρων του Νικολακάκη (Καλογερόπουλος και Σάββας) πέτυχαν 3 τέρματα ενώ οι μεταγραφές του Αφιδναϊκού (Τσαλίδης, Τζιόμαλλος) δεν «έδεσαν» ακόμη με την ομάδα.
Η σειρά των τερμάτων: 16’ Καλογερόπουλος, 34’ Σάββας, 52’ Σάββας, 75’ Μουκάνης.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Πολυχρονιάδης, Περδίκης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Βελτανιώτης (67’ Σκέλλας), Ζαχαρόπουλος, Άλι, Π. Νικολάου, Τάτσης, Νυχάς, Κλισί, Χρ. Κουτσούκος (57’ Τσάδαρης), Ι. Νικολάου (71’ Τζιόμαλλος), Μ. Τσαλίδης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης, Νίκας (70’ Δαμιανίδης), Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Τέρζιεφ (69’ Τσαπανίδης), Μουκάνης, Καλογερόπουλος, Σάββας (72’ Ξενάκης), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

ΑΝΟΙΞΗ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–4
Ανώτερος ο Παμπαιανικός, σημείωσε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, κι επεβλήθη με 4-1 της Άνοιξης, που άνοιξε το σκορ στο 6’ με τον Λιγωμένο (1-0). Ο Μυρτάι στο 30’ και ο Λαγός στο 41’ γύρισαν το παιχνίδι πριν λήξει το ημίχρονο (1-2). Στο β’ μέρος οι ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά σε καλύτερη φυσική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα στο  τελευταίο 10λεπτο, πάλι με τον Μυρτάι στο 80’ και με τον Λόκου στο 90’.
Χωρίς προβλήματα οι διαιτητές Λάμπρος – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΑΝΟΙΞΗ: Θεολόγης, Καντιδάκης (55’ Δαρζέντας), Κολώτας, Κυριάκης (86’ Γιομπάδαλης), Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Μπουσδέκης, Λιγωμένος, Λαγαστής (70’ Σκούρας), Παπιδάκης, Ζώτος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Στόλης, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός, Παπανίκου, Κατσικώστας (87’ Λόκου), Τσιγάρας (85’ Γκόμπλιας), Μυρτάι (80’ Παρθένης).

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 2–1
Ο Διόνυσος επικράτησε στο τοπικό ντέρμπυ της Νίκης Δροσιάς με 2-1. Οι ομάδες στάθηκαν ισάξιες στο γήπεδο αλλά ο Διόνυσος φάνηκε πιο αποτελεσματικός και πήρε την νίκη. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 15’ με τον Αλεξανδρόπουλο σκόρερ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 32’ με εξαιρετικό σουτ του Παναγιωτίδη (1-1). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 82’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Καρατσίκου (2-1).
Κανένα παράπονο για την διαιτησία των Προδρομίδη – Κυριακόπουλου, Πανούτσου.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Τορλαχίδης, Ζαχαρόπουλος, Χρ. Γκέσουρας, Κώνστας (73’ Στεφανίδης), Ράλλης (60’ Ζερμπίνης), Αλεξανδρόπουλος, Καρατσίκος, Μαρώλιας, Δρόσος, Ραυτακόπουλος (46’ Σιδηρόπουλος).
ΝΙΚΗ: Γκιόκας, Μηλιώτης, Παναγιωτίδης, Σκριβάνος, Κλ. Μπέτσης, Μούρτης, Λαγουτάρης, Βουγίδης (58’ Κόνιαρης), Πιπέρας (55’ Γιαβρής), Τσαβδαρίδης (70’ Πολύζος), Λιβαθινός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money