Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 4–1


Παιχνίδι που κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο από την επιμονή και το ταλέντο παικτών, όπως ο Τσέλια και οι αδελφοί Τσεβά. Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου σημείωσε μεγάλη νίκη με 4-1 επί των Γλυκών Νερών, που έπαιξαν αρκετά καλά. Δεν ήταν όμως αρκετά αυτό, δεδομένου ότι οι προσωπικότητες των παικτών του Ολυμπιακού «γύρισαν» την ροή του αγώνα, που αρχικά (για 10 λεπτά) είχε γείρει υπέρ των φιλοξενουμένων.
Οι εξαιρετικοί Τσέλια (στο 10’) και Κ. Τσεβάς (στο 13’) ξεκλείδωσαν το παιχνίδι υπέρ των γηπεδούχων, με δύο τέρματα που διαμόρφωσαν το 2-0. Η ύστατη προσπάθεια των Γλυκών Νερών στο τελευταίο δεκάλεπτο του α’ ημιχρόνου, απέφερε στο 38’ προσπάθεια του Νάνου στο δοκάρι και τετ-α-τετ του Ντε Ντέους που απεσόβησε ο Χανδρινός…
Παρ’ ότι στο 62’ ο Ντε Ντέους μείωσε 2-1, τα Γλυκά Νερά δεν είχαν την αναμενόμενη συνέχεια και ο Ολυμπιακός με το ταλέντο των σκόρερ του, πέτυχε δύο ακόμη γκολ στο δίλεπτο 68’-70’ με τον Τσέλια και τον Κ. Τσεβά αντίστοιχα, ώστε να έχουν πετύχει από 2 τέρματα έκαστος!
Το παιχνίδι κερδήθηκε από τους πρωταγωνιστές του…
Διαιτητές: Μανιώτης – Μακρής, Παπαδιώτης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Σκόρδας, Σεβδαλής (54’ Ιατρού), Βιδάλης, Μπερμπάντης, Αρκουμάνης, Τσέλια (75’ Μανωλόπουλος), Βαζέχα (70’ Παπαγεωργίου), Μπαλωμένος, Χ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Μίνο (46' Μουτζακάς), Σότα, Κοντζιάς, Βάρδας, Γιαννούλης (82' Μπουλούμπασης), Γάσπαρης (82' Θεοφάνους), Ντε Ντέους, Κουτρομάνος, Νάνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money