Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 3–2


Φάση από τον αγώνα


Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στην Ανθούσα, αμφίρροπο και με εναλλασσόμενη υπεροχή των ομάδων. Τελικά οι Νικητές νίκησαν την ισοδύναμη Βουλιαγμένη με 3-2 αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, 1-0 και 2-1. Η ποιότητα του αγώνα ξεπέρασε τα συνηθισμένα, καθώς και οι δύο ομάδες παίζουν «στρωτό» ποδόσφαιρο. Οι φάσεις μπροστά στα τέρματα ήταν αρκετές και οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το ματς ικανοποιήθηκαν.
Το 0-1 έγινε στο 17’ από τον Μαρίου, μετά από συνδυασμό με τον Στ. Λιόλιο. Γρήγορα (24’) ισοφάρισε 1-1 ο Στούμπος και αφού υπήρξαν χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, το ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο.
Η Βουλιαγμένη πέτυχε κι άλλο γκολ με τον ίδιο σκόρερ, τον Μαρίου, στο 57’ ξαναπαίρνοντας την πρωτοπορία στο σκορ (1-2). Ήταν ένα «γκολ-ποίημα»!
Όμως, οι Νικητές δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, διότι μέσα σε 4’ λεπτά σημείωσαν δύο τέρματα! Στο 68’ ο Χαρίσης, με σουτ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε 2-2 και στο 72’ ο Πετράι με γυριστό σουτ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Κάλλης, Καραθανάσης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Παπαδογιωργάκης, Σαββίνος, Τσουκαλάς (85’ Παν. Αντωνόπουλος), Στάθ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς, Σωτηρόπουλος (76’ Τσόκος), Χαρίσης, Καραμάνος, Πετράι (74’ Πανουσόπουλος), Στούμπος, Μπλέτα.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Ανδρ. Λιόλιος (46’ Καραμέτος), Αντάρτης, Τσιρλής, Μουτεσίδης, Μάστορας, Καρδαμίτσης, Μανταλώζης, Μαρίου, Στ. Λιόλιος (78’ Γαγλίας), Μπακάλης.
* Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε η Βουλιαγμένη. Πήρε πίσω από το Κρυονέρι τον Νίκο Σταυρόπουλο και από τον Άρη Βούλας τον νεαρό Χάρυ Κλέιντις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money