Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2–2



Φάση από τον αγώνα α' γύρου Εθνικού-Λαυρεωτικής, στη Νέα Μάκρη

Με αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεσή τους, ο Εθνικός και η Δόξα Κορωπίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο γήπεδο «Ερυθρού» Νέας Μάκρης. Ο 17χρονος Σχινάς από τους μικρούς του Πανιωνίου και ο Κονταρίνης (Τριγλία, Θύελλα) ντεμπουτάρησαν με τον Εθνικό ενώ οι Καπουράνης, Πλίτσης, Θανόπουλος, Κάρο, Μπουτσικάρης εμφανίσθηκαν για πρώτη φορά με την φανέλα της Δόξας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με μακρινό σουτ του Χατζηλία (1-0) και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 30’ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Ψαράκη (1-1). Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (43’) ο διαιτητής είδε (τραβηγμένο) πέναλτυ στον Κωνσταντόπουλο (μάλλον από τον Πλίτση). Όμως η εκτέλεση του Χατζηλία ήταν κακή (άουτ).
Στο β’ ημίχρονο ο Εθνικός προηγήθηκε εκ νέου στο 60’ ύστερα από κτύπημα φάουλ του Τσούκα. Η μπάλλα έφυγε από τον έλεγχο του τερματοφύλακα Παππά και ο καιροφυλακτών Ζούρος με πλασέ σκοράρησε (2-1). Η Δόξα ισοφάρισε πάλι στο 65’ με κεφαλιά από την μικρή περιοχή του Μπουτσικάρη (2-2).
Στο παιχνίδι δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Είναι χαρακτηριστική η χρησιμοποίηση του τερματοφύλακα Καραλή ως επιθετικού, από την ομάδα της Νέας Μάκρης!
Με λίγα λάθη η διαιτησία του Αντ. Βλάχου. Απρόσεκτος ο α’ βοηθός Καρράς, σωστός ο β’ βοηθός Χόικας.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ.: Βοτσίδης, Σχινάς, Νικηφοράκης, Ζούρος, Κονταρίνης, Χατζόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τρυφιάτης (80' Καραλής), Τσούκα (90’ Δημητρίου), Χατζηλίας, Μπεκιάρης.
ΔΟΞΑ Κ.: Παππάς, Λιούμης, Καπουράνης, Πλίτσης, Αναγνώστου, Θανόπουλος (74’ Μαραγκός), Ντε Σόουζα (61’ Στέφ. Παπαδόπουλος), Κάρο, Ψαράκης, Μπουτσικάρης, Μπεχάρι (84’ Μπονές).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money