Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2–1



Μια πολύχρονη παράδοση έσπασε χθες στο Κορωπί, που ο Α.Ο. Κορωπίου νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό Λαυρίου! Και τούτο διότι η παράδοση ήταν να μην μπορεί το Κορωπί να νικάει τον Ολυμπιακό Λαυρίου! Στο γήπεδο «Αντώνης Πίφτης» έγινε πολύ δυνατό παιχνίδι μεταξύ σε δύο πολύ καλών ομάδων. Η ομάδα του Ολυμπιακού Λαυρίου, που έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία, απέδειξε ότι διαθέτει ιδιαίτερα δυναμικό σύνολο και αδικείται από την θέση που κατέχει. Το γηπεδούχο Κορωπί συνέχισε τις νικηφόρες εμφανίσεις του και παραμένει μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου.
Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν προσέφερε συγκινήσεις.
Το σκορ άνοιξε ο Χανιώτης στο 49’, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Αλεξίου στο δεύτερο δοκάρι και καταπληκτική κεφαλιά-πάσα του Ματσάγγου, προς τον σκόρερ (1-0).
Όμως, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ. Στο 56’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ σε πλεονεκτική θέση, έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βελετάκος, κι ο τερματοφύλακας Μιχάλης απέκρουσε το δύσκολο σουτ στην γωνιά του, χωρίς να μπλοκάρει την μπάλλα. Ο επερχόμενος Τσίκλος, με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή ισοφάρισε 1-1.
Παρά την πίεση των αντιπάλων αλλά και την ψυχολογική πίεση της εξέδρας, οι παίκτες του Κορωπίου σήκωσαν το βάρος, κυνήγησαν το δεύτερο γκολ και κατάφεραν να το πετύχουν στο 85’, μετά από κτύπημα κόρνερ και εκπληκτικό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Ματσάγγου (2-1).
Φυσικά, η λήξη της αμφίρροπης συνάντησης βρήκε παίκτες, προπονητές και φίλους της ομάδας του Κορωπίου μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Καλή η διαιτησία των Αντιπαριώτη – Δ. Τζαφόλια και Τσαλίκογλου.
ΚΟΡΩΠΙ: Μχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Ρεντζής, Πλάτανος, Αλεξίου (70' Σπηλιόπουλος), Χανιώτης (87' Κερμέζο), Β. Γιαχάεβ, Νούρια (46’ Μαρινάκης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Πάνου, Τσίκλος, Παπαγεωργίου, Μπεργιάννης, Βίλα (46’ Ρόσι), Σιδερής (71' Παράσχος), Βελετάκος, Μπουλλάρι (50' Μούργος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money