Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–1



Σουτ του Τζούτζι μόλις άουτ


Η Άρτεμις ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, πέτυχε γκολ, είχε σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα και τελικά νίκησε με 2-1 τα Καλύβια, που δεν είχαν αποτελεσματικότητα στην επίθεση και διατήρησαν άκαρπη υπεροχή για ένα 20λεπτο στο β’ ημίχρονο. Το ματς ήταν δυνατό και ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου «Δ. Δημητρίου» βαρύς. Οι παίκτες και των δύο ομάδων κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για νά επικρατήσουν. Όμως, αυτοί των Καλυβίων παραήταν εριστικοί και ζητούσαν συνεχώς κάτι παραπάνω από αυτό που σφύριζε ο διαιτητής, ο οποίος …άντεξε τις προκλήσεις και δεν απέβαλε κανένα!
Η Άρτεμις προηγήθηκε στο 34’ με γκολ του Μίχο (1-0) και είχε καλή ευκαιρία με τον Τζούτζι για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια ισορρόπησαν το παιχνίδι κι έφθασαν επικίνδυνα 2-3 φορές στα καρέ του Καρυστινού. Πάντως, στις αντεπιθέσεις τους οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι και κατάφεραν στο 87’ με τον νεοεισελθόντα Βετουλαδίτη, να σημειώσουν το 2-0. Στις καθυστερήσεις (91’) οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πλασέ του Λάγιο, για το τελικό 2-1.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Ντόστης, Παπαδιώτης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αϊδώνης, Καζάλας, Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Δαρβής (60’ Διαμάντης), Γεωργίου (56’ Καρόκης), Μίχο (85’ Βετουλαδίτης), Τζούτζι, Σερμαγιάς.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Ευστρατιάδης, Λ. Καραγιάννης, Γιάν. Δέδες (46’ Μασουράκης), Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Σερμπενιάδης (46’ Κοτλίδας), Γιώργ. Δέδες (70’ Λάγιο), Δημ. Οικονομίδης, Γκίνης, Καρελιώτης.
* Μετά την λήξη του αγώνα, παίκτες, προπονητής και παράγοντες της Αρτέμιδος, αποχαιρέτισαν ευχαριστώντας τον Μιχάλη Μίχο, ο οποίος επιστρέφει στην Τριγλία Ραφήνας, κι αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα της Λούτσας.
Πανηγυρισμός του τέρματος του Βετουλαδίτη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money