Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ



ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 3-2

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 3–2
Την πρώτη του ήττα υπέστη ο πρωτοπόρος Νικολακάκης στον Κόκκινο Μύλο από τον γηπεδούχο Αχιλλέα, στο τελευταίο παιχνίδι του α’ γύρου. Ήταν η πρώτη φορά που έλειψε ο Εγιουρούμ, όπως και ο Μητσέας, ο τερματοφύλακας Χρ. Παπαδόπουλος, ο αμυντικός Νίκας και άλλοι παίκτες από την σύνθεση του Νικολακάκη, που δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Πάντως, προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ.
Ο Αχιλλέας κατάφερε να σκοράρει στο α’ ημίχρονο δύο φορές και να φέρει το ματς στα ίσια. Στο ανιαρό β’ ημίχρονο διατήρησε την υπεροχή των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα και σημείωσε το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις!
Το 0-1 πέτυχε ο Νικ. Παπαδόπουλος στο 10’ και ισοφάρισε 1-1 ο Καρβούνης στο 15’. Στο 23’ ο Καλογερόπουλος έκανε το 1-2 αλλά στο 40’ πάλι ο Καρβούνης ισοφάρισε 2-2! Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 91’ ο Καραγιαννίδης.
Διαιτητές: Σπίθας – Μακρής, Μπέκας. Στο 70’ απεβλήθησαν οι Μιχαλόπουλος (Αχιλλέα) και Καλλέρης (Νικολακάκη).

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–2
Ο Αήττητος Σπάτων σημείωσε μεγάλη νίκη στον Ωρωπό επί της τοπικής ομώνυμης ομάδας, την οποία «φρενάρησε» στην προσπάθεια που επιχειρεί για την κατάληψη της προνομιούχου δεύτερης θέσης της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους καθώς οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν καλά. Στο 16’ ο Λάππας έκανε σέντρα από πλάγια και ο Τούντας σούταρε στην κίνηση. Η μπάλλα μάλλον πήγαινε άουτ αλλά παρενέβη άθελα με το κεφάλι ο Μήτρου, της άλλαξε πορεία και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (0-1). Άλλη άξια λόγου ευκαιρία στο α’ ημίχρονο δεν υπήρξε.
Στο β’ μέρος ο Ωρωπός μπήκε δυνατά και πίεσε για να ισοφαρίσει αλλά ο Αήττητος (με ευέλικτους επιθετικούς) σε αντεπίθεση στο 53’, πέτυχε δεύτερο τέρμα όταν ο Λάππας έδωσε στον Παργιανό που σούταρε και ο Παπαδάς πάνω στην γραμμή τέρματος με πλασέ σκοράρησε (0-2).
Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ο Αήττητος οπισθοχώρησε και οι γηπεδούχοι πήραν πρωτοβουλίες και κατάφεραν να μειώσουν στο 80’ με κεφαλιά του Βολιώτη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μήτρου (1-2). Ο Ωρωπός είχε κι άλλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά ο Φιλλής σε δύο περιπτώσεις (90’, 91’) και ο Γκλιάτης στο 92’ δεν τα κατάφεραν.
Πρόβλημα υπήρξε με την διαιτησία της Μαραγκού. Σωστοί οι βοηθοί Βάλλας και Περδίκης.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Κανατάς, Γκλιάτης, Βολιώτης, Μηλακώτης (61’ Οικονομάκος), Φιλλής, Μήτρου, Κρομμύδας (68’ Κατερίνης), Θάνος, Μπάνας.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Σταύρου, Λύγκος, Μωυσιάδης, Τούντας, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Μασκλαβάνος, Παπαδάς (87’ Γιαννάκης), Παργιανός, Λάππας (90’ Φυτιλής).

ΑΝΟΙΞΗ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 0–0
Νευρικό και δυνατό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις αλλά με ακύρωση –ως οφσάιντ– τέρματος του Παπιδάκη στο 79’. Σύμφωνα με θεατές του αγώνα, ο αρμόδιος βοηθός είχε υποδείξει εγκαίρως το οφ-σάιντ (δηλαδή πριν γίνει το σουτ).
Διαιτητές: Λάμπρου – Πολυχρονιάδης, Δουλγεράκης. Η Άνοιξη διαμαρτύρεται για κακή υπόδειξη του Πολυχρονιάδη στην ακύρωση του γκολ.
Μετά την λήξη του αγώνα οπαδοί της Άνοιξης, όπως ανεγράφη στο Φ.Α., έβριζαν συνεχώς, κι έφτυναν τους διαιτητές ενώ παράλληλα τους απειλούσαν «να μην ξαναπατήσουν στην Άνοιξη»! Επίσης, αναφέρεται στο φύλλο αγώνος ότι ενώ μιλούσε ο προπονητής της Άνοιξης κ. Τσιριμώκος με τους διαιτητές, οπαδός της Άνοιξης πήδηξε τα κάγκελα του αγωνιστικού χώρου και κινήθηκε απειλητικά εναντίον των διαιτητών, φωνάζοντας: «Τι θέλετε από τον πατέρα μου»;
ΑΝΟΙΞΗ: Θεολόγης, Καντιδάκης (56’ Δαρζέντας), Ζώτος, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Μπουσδέκης, Λιγωμένος, Λαγαστής (63’ Σκούρας), Παπιδάκης, Ζέγκος-Λακαφώσης (79’ Κολώτας).
ΝΙΚΗ: Γκιόκας, Μηλιώτης (72’ Κόνιαρης), Παναγιωτίδης, Μ. Σκριβάνος, Κλ. Μπέτσης, Μούρτης, Λαγουτάρης, Βουγίδης, Πιπέρας (81’ Λιβαθινός), Τσαβδαρίδης, Σινοτρακάι (59’ Κούζας).

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–0
Μέτριο παιχνίδι, με την Αρτέμιδα να προσπαθεί αλλά να μην καταφέρνει να σημειώσει ένα τέρμα (εμφανής ήταν η απουσία του Μίχο, που επέστρεψε στην Τριγλία). Ο κουρασμένος από τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης και ασυνήθιστος στο γήπεδο με φυσικό χόρτο Παμπαιανικός, πήρε σχετικά εύκολα την ισοπαλία ενώ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει –κι αυτός- τις ευκαιρίες του.
Στο 11’ μετά από σέντρα του Σερμαγιά, η μπάλλα έφθασε στον Αϊδώνη, ο οποίος προ κενής εστίας πλάσαρε άσχημα κι έστειλε την μπάλλα άουτ. Στο 18’ σε κτύπημα φάουλ του Τζούτζι, η μπάλλα αποκρούσθηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα Χατζημερκούρη. Στο 25’ ο διαιτητής δεν απέβαλε τον Καρυστινό, που έπιασε την μπάλλα εκτός περιοχής (του έδειξε μόνο κίτρινη κάρτα) σε προσπάθεια του Μυρτάι.
Ο Αϊδώνης νικήθηκε δύο φορές σε τετ-α-τετ από τον Χατζημερκούρη στο 31’. Ο τερματοφύλακας του Παμπαιανικού απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του Τζούτζι από το ύψος της μεγάλης περιοχής (45’).
Το β’ ημίχρονο εξελίχθηκε χειρότερο σε ποιότητα από το πρώτο μέρος και οι φάσεις ήταν λίγες. Η καλύτερη ευκαιρία του Παμπαιανικού, ήταν μια κεφαλιά άουτ του Λαγού στο 54’ ενώ στο 64’ σουτ του Μυρτάι απέκρουσε ο Καρυστινός σε κόρνερ.
Απαράδεκτος ο διαιτητής Μαργαρίτης για την μη εφαρμογή του κανονισμού (αποβολή του τερματοφύλακα στο 25’)! Η φάση αυτή μπορεί να έκρινε ακόμη και το αποτέλεσμα του αγώνα. Σωστοί οι βοηθοί Τσέλιος και Γκόντα.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αϊδώνης (51’ Λένο), Καζάλας, Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Δαρβής (70’ Βετουλαδίτης), Καρόκης, Σερμαγιάς, Τζούτζι, Σταύρου (79’ Σωτηρόπουλος).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Παπανίκου, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός (79’ Φούκι), Γκόμπλιας (56’ Στόλης), Κατσικώστας, Τσιγάρας, Μυρτάι.

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 3–4
Ο Σαρωνικός με 10 παίκτες από το 30’ και χάνοντας 2-0 στο ημίχρονο, κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 και να επικρατήσει στο τέλος των Νικητών στην Ανθούσα με 4-3, σ’ ένα παιχνίδι με πολλή ένταση και ανατροπές στο σκορ! Οι Νικητές προηγήθηκαν με τέρματα των Πετράι και Χαρίση 2-0 στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο 30’ απεβλήθη ο Κετέογλου του Σαρωνικού, επειδή έκοψε με φάουλ προσδοκώμενη επίθεση για γκολ.
Με τα δεδομένα αυτά, όλοι περίμεναν εύκολη επικράτηση των Νικητών στο β’ ημίχρονο. Όμως ο Σαρωνικός επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο (έστω και με 10 παίκτες) και με γκολ των Τσώκου και Γεσιλάι κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2.
Οι Νικητές «ξύπνησαν» και πέτυχαν το 3-2 με τον Στούμπο αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και πάλι με τον Τσώκο σκόρερ 3-3. Η επική ανατροπή σε 3-4 ολοκληρώθηκε στην τελευταία σχεδόν φάση του αγώνα (93’) με γκολ του Χατζημιχαηλίδη!
Διαιτητές: Γιαλούρης – Κυριακόπουλος, Γουργιώτης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Παπαδογιωργάκης, Τζέγια, Τσουκαλάς (61’ Σαββίνος), Στάθ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς (75’ Μαγγίνας), Ντούσης (46’ Σωτηρόπουλος), Χαρίσης, Καραμάνος, Πανουσόπουλος, Στούμπος, Πετράι.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τζιβίλογλου, Τσόρακας (82’ Τσιγαρίδας), Γεσιλάι, Τσούνης, Κετέογλου, Μαλατάνος, Μπούκης (46’ Ζντράβα), Ντίνος (46’ Δρίτσουλας), Τσώκος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–1
Με «ιδρώτα και αίμα» ο Άρης Βούλας πέτυχε στο τέλος της συνάντησης, μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη επί των πολύ καλών Καλυβίων.
Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο των κινήσεων στο α’ ημίχρονο και προηγήθηκαν, αιφνιδιάζοντας στο 8’ με σουτ του Καρελιώτη (0-1). Είχαν, μάλιστα, κι άλλη ευκαιρία να σκοράρουν…
Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο β’ μέρος, καταφέρνοντας να ανατρέψουν στο 83’ το αποτέλεσμα! Τα Καλύβια στο ίδιο διάστημα έχασαν την φρεσκάδα τους και υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Στο 56’ ισοφάρισε ο Παπαγεωργίου, μετά από γύρισμα της μπάλλας από τον Μπολοβίνο και προβολή επί της γραμμής του σκόρερ (1-1). Ο Άρης Βούλας κατέκτησε τελικά τους 3 πολύτιμους βαθμούς χάρη σε γκολ του Μπολοβίνου (83’) με κεφαλιά, σε σέντρα του Τσιαγκάνη.
Ο καλός διαιτητής Σπίθας, έδειξε 9 κίτρινες κάρτες (Παπαδημητρόπουλο, Σιδερόπουλο, Μινάι, Μπολοβίνο, Βεϊζάι του Άρη Βούλας και Γιάν. Δέδε, Γαλανάκη, Γκίνη, Γιώργ. Δέδε, Χασουράκη των Καλυβίων). Σωστοί γενικά οι βοηθοί: Καραθανάσης και Αντ. Βλάχος.
ΑΡΗΣ Β.: Βασιλόπουλος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος, Βεϊζάι, Μήτσιος (46’ Τσιαγκάνης), Παπαγεωργίου (88’ Τριανταφυλλίδης), Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Λ. Καραγιάννης, Γαλανάκης (71’ Γκίνης), Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Γιάν. Δέδες (46’ Χασουράκης), Γιώργ. Δέδες, Μασουράκης (60’ Σερμπενιάδης), Δημ. Οικονομίδης, Καρελιώτης, Θεοφ. Τσομπανάκης.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2–2
Στο παιχνίδι της Δόξας Αγίας Άννας με τον Διόνυσο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά κι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα πέντε λεπτά! Όμως, η γηπεδούχος Δόξα στην πρώτη επίσκεψή της στα καρέ του Διονύσου (9’), προηγήθηκε με κοντινή προβολή του Νικολάου μετά από κτύπημα κόρνερ (1-0).
Ο Διόνυσος συνέχισε να πιέζει σε όλο το α’ ημίχρονο αλλά την μεγάλη ευκαιρία την έχασε πάλι η Δόξα, που σε υποδειγματική αντεπίθεση, έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα Πετράκη, ο οποίος με διπλή επέμβαση γλίτωσε την ομάδα του Διονύσου από δεύτερο εις βάρος της γκολ!
Στο β’ μέρος ο Διόνυσος εμφανίσθηκε πιο πειθαρχημένος, πίεσε για την ανατροπή του σκορ και κατάφερε με τέρματα του Σιδηρόπουλου στο 66’ και του Ζερμπίνη στο 82’ να πάρει κεφάλι (1-2).
Πάντως, η Δόξα είχε την τελευταία λέξη στο ματς, καθώς στο 88’ ο Ζωγράφος με κεφαλιά από κοντά σε αδράνεια της άμυνας, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Χρυσανθόπουλου στο 85’ και του Ζωγράφου στο 90’ με απευθείας κόκκινη κάρτα, για κτύπημα αντιπάλου εκτός φάσης.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΔΟΞΑ Α.Α.: Παπαχρηστόπουλος, Νερούτσος, Σούλης, Τουτουντζής, Μπίκλης, Σταυγιανουδάκης, Στέφος (77’ Βλάχος), Γκίνι, Νικολάου, Κωτσαδάμ (61’ Ζωγράφος), Λιανός (84’ Γαβαλάς).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Μίσιος, Ζαχαρόπουλος, Χρ. Γκέσουρας, Κώνστας (55’ Ζερμπίνης), Ράλλης (46΄Καρατσίκος), Σπανουδάκης (46’ Σιδηρόπουλος), Μαρώλιας, Αλεξανδρόπουλος, Δρόσος, Χρυσανθόπουλος.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–2
Με δύο γκολ στο πρώτο 16λεπτο του αγώνα, η Βουλιαγμένη σημείωσε εντυπωσιακή νίκη με μεγάλη βαθμολογική σημασία, στο Καπανδρίτι επί της τοπικής ομάδας με 2-1.
Ήταν καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι τουλάχιστον στο α’ ημίχρονο κι όταν οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν, στο β’ μέρος, δεν κατάφεραν παρά να πετύχουν ένα μόνο τέρμα.
Η Βουλιαγμένη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία λόγω συγκυριών (ασθένειες, τραυματισμοί, τιμωρίες) βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία.
Σκόρερς αναδείχθηκαν στο 9' ο Μάστορας και στο 16' ο Γαγλίας από πλευράς νικητών και ο Καραμπιτιάνης στο 75’ από πλευράς ηττημένων.
Διαιτητές: Μπερέτας – Γκούβας, Φερτάκης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Σωτήρχος, Πέτρου, Σίνας, Ν. Μελιράς (80’ Βλάχος), Αθανασόπουλος, Παπαθανασίου (60’ Φίλ. Σδράλιας), Σελίστα, Αλιάι, Καραμπιτιάνης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Αντάρτης, Τσιρλής, Μουτεσίδης, Σταυρόπουλος, Κορδάς, Καρδαμίτσης, Μάστορας, Μαρίου, Μπακάλης (90’ Χατζηνικολάου), Γαγλίας.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 1–0
Ο Ραμνούς Γραμματικού είχε τα δοκάρια, τις ευκαιρίες και σχετική υπεροχή στο παιχνίδι αλλά ο Ντρένοβα με εκπληκτική ενέργεια και αποτελεσματικό «τελείωμα» στο 59’, έδωσε την νίκη 1-0 στον Παθιακάκη!
Ο Καρλής στο 62’ και ο Σαμανίδης στο 76’ είχαν τα δοκάρια από πλευράς Ραμνούντα, που παρατάχθηκε με τα νέα του αποκτήματα (Παιδής, Καρλής, Νικολέας) και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Παθιακάκης αγωνίσθηκε αρκετά καλά αλλά χωρίς τον Ντρένοβα, το γκολ «δεν το έχει» εύκολο…
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Καραθανάσης, Β. Γαλάνης. Στο 80’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Τούντας.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης (70’ Ρόμπολας), Τσίγκος, Τζάος, Βουρτσάνης, Κ. Τασιούδης (85’ λ.τρ. Τσάλας), Μπάσολι, Ντρένοβα, Σωτηρόπουλος, Γιώτης (55’ Γκέος), Πετράκης.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος, Γρίβας (75’ Κίτσι), Χαμάμης, Τούντας, Παιδής, Καρλής, Νικολέας, Κων. Κόλλιας, Ραπτογιάννης, Μερκούρης (60’ Σαμανίδης).

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–1
Δίκαιη νίκη του Αφιδναϊκού, παρά την οργανωμένη άμυνα της Ατλαντίδος, που δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της.
Άγονο ήταν το α’ ημίχρονο (0-0), με τους γηπεδούχους πιο επιθετικούς και τον Γάγγα να έχει δοκάρι στο 10’ με ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής.
Η πίεση έγινε μεγαλύτερη στο β’ μέρος από τον Αφιδναϊκό, με αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα να σημειώσει δύο τέρματα! Το 1-0 ο Νυχάς στο 55’ και το 2-0 ο Ζουβερέλλης στο 60’.
Η Ατλαντίς μείωσε στο 80’ με σκόρερ τον Τσαδήμα (2-1). Στο 85’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Ζουβερέλλης.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Μήταρης, Μακρής. Ο α’ βοηθός Μήταρης, έχασε την φάση στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Σάπιος, Βελτανιώτης (87’ Γκιρτζής), Ζαχαρόπουλος, Άλι, Π. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Τάτσης, Κλισί, Γάγγας (37’ λ.τρ. Νυχάς), Ι. Νικολάου, Μ. Τσαλίδης (92’ Τσάδαρης).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης, Παπαπέτρου, Ξαγοράρης, Μπενέκος, Χαμπέρης, Χατζηκοκολάκης (78’ Μπρέγκου), Καγιάς, Μπαμπαλούκας, Μπερέτης (64’ Μπαταβάνης), Τσαδήμας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money