Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1–2



Αμφίρροπο παιχνίδι, με ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Η ισοπαλία μάλλον ταίριαζε καλύτερα για τελικό αποτέλεσμα, όμως η Μάχη εκμεταλλεύθηκε την εξαιρετική απόδοση του Σένε, ο οποίος κατάφερε στο 92’ να προλάβει μια χαμένη μπαλλιά και να κάνει σέντρα, δίνοντας την ευκαιρία στον αμαρκάριστο Παπασταθόπουλο να στείλει την μπάλλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ από κοντά (1-2), προσφέροντας τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Ο Κουβαράς είχε μόλις στο 2’ ισχυρό σουτ του Ζατσελλάρι στο δοκάρι και προηγήθηκε στο 10’, όταν ο Χρ. Δημητρακόπουλος βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, μετά από «στημένο» κτύπημα και με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Τσούνη (1-0). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 31’ με άπιαστο σουτ (που χειροκροτήθηκε) του Καρακοζίδη από 28 μέτρα, στο «Γ» της εστίας του Ευδαίμονα (1-1)!

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, η Μάχη πίεσε χωρίς να δημιουργήσει σημαντικές φάσεις (εκτός από μία με τον Χατζηεμμανουήλ) ενώ ο Κουβαράς είχε δύο καλά κτυπήματα φάουλ του Ζατσελλάρι (το ένα απέκρουσε ο Τσούνης, το άλλο ήταν άουτ στο πλάι των δικτύων) και μια κεφαλιά άουτ του Πίστα, σε παρόμοια φάση με εκείνη που πέτυχε το 1-0 ο Δημητρακόπουλος.

Φάσεις δημιούργησε και ο δαιμόνιος Σένε, με αποκορύφωμα την προσπάθεια που απέφερε το γκολ της νίκης της Μάχης…

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Μπουξμπάουμ, Καραθανάση – Γουρνιά.

ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Φεϊζούλα, Βανγκέλι, Δημογιάννης, Τζανής, Καρράς (83' Παπανικολάου), Αλεξίου (46' Γιαν. Πρίφτης), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι, Πίστας.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα (90' Καχόπουλος), Αλ. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Καρακοζίδης (55' Σωτηριάδης), Καραλής, Παπασταθόπουλος, Νταής, Σένε, Μίχας, Χατζηεμμανουήλ (46’ Ζιάγκος).
* Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από την διοίκηση του Κουβαρά, ο προπονητής της Μάχης Ανδρέας Σκουβαράς, για την 20ετή προσφορά του στην ομάδα του Μαραθώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money