Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–1



Έδωσε μάχες η άμυνα του Κρυονερίου
Παραλίγο να πάρει τρίποντο η Σταμάτα από το γηπεδούχο Κρυονέρι, στο τοπικό ντέρμπυ. Το Κρυονέρι ισοφάρισε μόλις στο 87’ αφού βέβαια έχασε αρκετές ευκαιρίες!
Η Σταμάτα ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο. Ενισχυμένη από τις μεταγραφές του Δημήτρη Κριεμάδη, του Παππά (από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου) και τον επανελθόντα στην ενεργό δράση μετά διακοπή 3 περίπου ετών Νίκο Κριεμάδη, προηγήθηκε (0-1) στο σκορ, στο 32’, με σκόρερ τον Κουκάι αφού στο 20’ ο Δ. Κριεμάδης είχε δοκάρι.
Το Κρυονέρι στο β’ ημίχρονο βελτιώθηκε και επιδίωξε την ισοφάριση. Δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν είχε καλά τελειώματα. Πάντως, στο 65’ κέρδισε πέναλτυ (το έκανε ο Σιαδήμας) αλλά ο εκτελεστής Σταμούλης έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και άουτ! Στο 73’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Χουζούρης και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 10 παίκτες. Κατάφεραν όμως να ισοφαρίσουν στο 87’ με σουτ του Θανασούλη, ύστερα από προσωρινό διώξιμο της μπάλλας από την άμυνα των φιλοξενουμένων (1-1).
Η Σταμάτα έχασε την ευκαιρία να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης στο 95’, όταν σε τετ-α-τετ του Κουκάι με τον Βαμβακά, ο τερματοφύλακας απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού.
Καλοί οι διαιτητές Απ. Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος – Σπυρόπουλος.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Δημ. Δεσύλλας, Κολώτας, Χουζούρης, Πέππας, Σ. Δεσύλλας (77' Θανασούλης), Βλαχάκης, Σιατραβάνης, Δρακόπουλος, Μπερμπάντης, Σταμούλης.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Σιαδήμας, Μαυρίδης, Δημούδης, Καμάρας, Κουκάι, Δημητρίου, Χρυσικόπουλος, Παππάς (81' Ν. Κριεμάδης), Σταύρου (51' Μπόρας), Δ. Κριεμάδης (61' Καυγαλάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money