Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 1–1


Φάση από προηγούμενο αγώνα του Ραμνούντα, στην Ανθούσα με την Ατλαντίδα


Ο γηπεδούχος και εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας Άρης Βούλας, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ουραγού Ραμνούντα Γραμματικού! Οι αντίπαλοι είχαν απουσίες βασικών στελεχών τους αλλά αυτό δεν εμπόδισε να γίνει ένα καλό, δυνατό παιχνίδι, στο οποίο διατήρησε σαφή υπεροχή ο Άρης, αλλά η αστοχία των επιθετικών του και οι αποκρούσεις του Στέφανου Κόλλια, δεν επέτρεψαν να σημειώσει περισσότερα του ενός τέρματα.
Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 30’ με πάσα-«στρώσιμο» στον (πιθανώς ευρισκόμενο σε θέση οφ-σάιντ) Πέκωφ, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (1-0). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35’ με μπαλλιά του Γιάννη, που έβγαλε τον γρήγορο Ραπτογιάννη μπροστά στον Μανέα, τον οποίο «νίκησε» με ψηλοκρεμαστό σουτ (1-1).
Ο τερματοφύλακας Κόλλιας του Ραμνούντα, απέκρουσε εντυπωσιακά 3-4 τελικές προσπάθειες των επιθετικών του Άρη ενώ στο 85’ ο Παπαγεωργίου είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητές: Μπερέτας – Ρούντος, Τσέλιος.
ΑΡΗΣ Β.: Μανέας, Σιδερόπουλος, Τσιαγκάνης, Κωστόπουλος, Φώσκολος (46’ Τριανταφυλλίδης), Κυριακίδης, Βεϊζάι, Μπογιάνγκ (33’ λ.τρ. Μήτσιος), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος (70’ Διγενής), Πέκωφ.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος, Γρίβας, Δημ. Κόλλιας, Βλασσόπουλος, Τούντας, Κίτσι, Μερκούρης, Κων. Κόλλιας, Ραπτογιάννης, Γιάννη (69’ Στέλλας, 87’ Μυλωνάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money