Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0–3




Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παθιακάκης και δεν άφησε την γηπεδούχο Ατλαντίδα να …πάρει ανάσα! Τρομερά πιεστικοί οι παίκτες των φιλοξενουμένων, με τον Ντρένοβα σε μεγάλα κέφια, άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Μπάσολι (0-1). Η Ατλαντίς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην πίεση που δεχόταν «ψηλά» στην άμυνά της, για να μην οργανώνει το παιχνίδι της… Έτσι στο 39’, ο Παθιακάκης έφθασε σχετικά εύκολα στο δεύτερο γκολ, με εξαιρετικό τελείωμα του έμπειρου Σωτηρόπουλου (0-2).
Στο β’ ημίχρονο η Ατλαντίς φάνηκε αρχικά αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι επάνω της, διατήρησε την κατοχή της μπάλλας αλλά δεν είχε αποτέλεσμα στις επιθέσεις της και ο Ντρένοβα –λίγο πριν καθίσει στον πάγκο- πήρε την μπάλλα (64’) και αφού πέρασε κάθε αντίσταση που βρήκε μπροστά του, την έσπρωξε θριαμβευτικά στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 0-3!
Διαιτητές: Μπερέτας – Ρούντος, Β. Τζαφόλιας.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Πάντος, Μπαταβάνης, Ξαγοράρης, Μπενέκος, Χαμπέρης (67’ Μπάμης), Μπερέτης (67’ Χατζηκοκολάκης), Δριλάκης, Μπαμπαλούκας, Παππάς (46’ Πανόπουλος), Τσαδήμας.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης, Κόκκας, Τζάος, Βουρτσάνης, Κ. Τασιούδης, Μπάσολι, Γκέος (81’ Γιαννούλης), Σωτηρόπουλος, Ντρένοβα (66’ Κουλούρης), Πετράκης (76’ Τσάλας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money