Σάββατο 31 Μαΐου 2014

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΗΛΙΑΣ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ



Με μεγάλη θλίψη δέχθηκε η κοινωνία της Αναβύσσου, την είδηση θανάτου του πρώην προέδρου του Σαρωνικού και αθλητικού στελέχους της περιοχής Ηλία Ασλάνογλου. Σε ηλικία 66 ετών, ο αποβιώσας χθες Παρασκευή 30/5 καλός παράγοντας, νοσηλευόταν επί αρκετό χρονικό διάστημα σε νοσοκομείο, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που του συνέβη, οδηγώντας το αυτοκίνητό του σε δρόμο της περιοχής. Είχε χάσει την σύζυγό του και αφήνει πίσω του τον μονάκριβο γιό του, σε ηλικία 25 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 4 μ.μ. από τον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αναβύσσου.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του αξέχαστου φίλου και φανατικού λάτρη του ποδοσφαίρου Ηλία Ασλάνογλου. Θα μας λείψει!

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, που συνεδρίασε την Τετάρτη 28/5, ερμηνεύθηκε και εφαρμόσθηκε η αυτονόητη (για όσους καταλαβαίνουν στοιχειωδώς την αθλητική νομολογία) παράγραφος της προκήρυξης του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, με αποτέλεσμα την αυτοδίκαιη (βάσει αποτελεσμάτων και συμμετοχών ομάδων) παραμονή του Α.Ο. Βουλιαγμένης στην κατηγορία αυτή. Έτσι, επικυρώθηκε η βαθμολογία της Β’ κατηγορίας. Την εισήγηση του θέματος έκανε ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος και το μέλος Γρηγόρης Αποστολίδης συνέτεινε με την τοποθέτησή του ώστε να είναι η απόφαση ομόφωνη.

* Με άλλη του απόφαση στην ίδια συνεδρίαση, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, όρισε την Δευτέρα 16 Ιουνίου, ως ημέρα διεξαγωγής της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων – μελών της ΕΠΣΑΝΑ.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ



Ο έμπειρος διαιτητής του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής Παναγιώτης Χριστοδούλου, ολοκλήρωσε τον κύκλο του στο χώρο της διαιτησίας και από εφέτος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο από την θέση του προπονητή.
Στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του αναφέρει: «Τελειώνοντας ως ποδοσφαιριστής και ύστερα από δέκα χρόνια προσφοράς ως διαιτητής, αποφάσισα εφέτος να σταματήσω απ’ αυτό το μετερίζι. Για το λόγο αυτό, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που μοιράστηκα μαζί τους την αδικία, αλλά και τις χαρές. Πρώτον απ’ όλους, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να ευχηθώ να είναι πάντα υγιής, τον πρώτο μου δάσκαλο Δημήτρη Τσάλεζα, από τον οποίο έμαθα τα μισά όσων ξέρω μέχρι σήμερα...
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω και τους άλλους αρχιδιαιτητές και μη, όπως τους κ.κ. Πρωτοπαπαδάκη, Κόνιαρη και τον τελευταίο αυτών κ. Ντάφλο, που συνυπήρξαμε και στο Futsal.
Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τον κ. Σούλο, τον κ. Σπαθή και να τους ευχηθώ να μείνουν για πολλά ακόμη χρόνια στο χώρο της διαιτησίας. Επίσης, τα μέλη του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής κ.κ. Ηλ. Μικρόπουλο και Αρ. Σπανέα, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Ακόμη τους κ.κ. Α. Τούντα, Μ. Χρυσίνα, Ι. Τσαγκρασούλη, Ε. Χαρίση, Δ. Στάση, Ε. Σγουρό, τον αδικοχαμένο φίλο μου Ηλία Ντόβα, Α. Καραπάνο, Μ. Ζαχαρία, Κ. Οικονομίδη και φυσικά τον Ι. Τσαρούχα. Όλα τα μέλη των διοικήσεων της ΕΠΣΑΝΑ, τα σωματεία, τους προπονητές, τους «υγιείς» παράγοντες, τους ιατρούς, παρατηρητές και δημοσιογράφους.
Θα ήθελα, τέλος, να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στους αξιολογημένους συναδέλφους, να φθάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Και μαζί με τους υπόλοιπους, να έχουν υγεία και να είναι δυνατοί για να ανταπεξέρχονται στις αντίξοες καταστάσεις που τους παρουσιάζονται. Ζητώ συγνώμη αν έχω ξεχάσει κάποιους.
Σε όλους έχω να πω «εις το επανιδείν», μιας και  θα συνεχίσω να προσφέρω στο ποδόσφαιρο από την θέση του προπονητή, αφού πρόσφατα φοίτησα στη σχετική σχολή της ΕΠΟ».
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Χριστοδούλου

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 4–2




Αγκαλιά με την άνοδο στη Γ’ εθνική είναι ο Α.Ο. Λουτρακίου, πρωταθλήτρια ΕΠΣ Κορινθίας, ύστερα από την εντός έδρας νίκη του επί του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με 4-2 και την ήττα του Ιαλύσου Ρόδου από τον Άτταλο στη Νέα Πέραμο με 2-1.
Οι πρωταθλητές ΕΠΣΑΝΑ παρουσιάσθηκαν πολύ καλοί στην επίθεση και το κέντρο, τουλάχιστον στο α’ μέρος, οπότε προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ. Προδόθηκαν όμως από την άμυνα, που δέχθηκε δύο «εύκολα» τέρματα σε κάθε ημίχρονο!
Οι «οράνιε» του Λουτρακίου χρειάσθηκε να ισοφαρίσουν δύο φορές και να πετύχουν στο β’ ημίχρονο την μεγάλη ανατροπή, με κορυφαία την τριάδα Ζερβού – Σουσούνη – Αποστολάκη.
Ο Κατσιγιάννης στο 4' πέτυχε με κοντινό πλασέ το 0-1 από πάσα του δραστήριου Βαζέχα. 
Ο Σουσούνης στο 9' το 1-1, μετά από λανθασμένη απόκρουση του Μπακόλα σε σουτ του Αποστολάκη.
Ο Βαζέχα στο 40' έδωσε πάλι προβάδισμα στον Ολυμπιακό με ατομική ενέργεια και πλασέ από πλάγια θέση (1-2). 
Πάλι ο Σουσούνης στην εκπνοή του ημιχρόνου (45’) ισοφάρισε 2-2. Η άμυνα των φιλοξενουμένων αδράνησε.
Ο Αποστολάκης στο 49’ και το 57’ σημείωσε τα νικητήρια τέρματα του Α.Ο. Λουτρακίου, ύστερα από αμυντικά λάθη τω φιλοξενουμένων…
Πλήγμα για τους γηπεδούχους αποτέλεσε η αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μητσόπουλου στο 87’. Ο αρχηγός Κώστας Αντωνίου αγωνίσθηκε στη θέση του τερματοφύλακα στα τελευταία λεπτά.
* Στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο Άτταλος νίκησε γηπεδούχος 2-1 τον Ιάλυσο. Έτσι, το Λουτράκι χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στα υπολειπόμενα παιχνίδια στη Ρόδο (την Κυριακή) ή στη Νέα Πέραμο (την επόμενη Τετάρτη) για να δει το όνειρο της Γ’ εθνικής να γίνεται πραγματικότητα!

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΜΠΑΡΑΖ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ




Σήμερα (Τετάρτη 28/5) διεξάγεται η 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την Γ’ εθνική κατηγορία. 
Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου μάχεται στο Λουτράκι με τον τοπικό και πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟ Λουτρακίου ενώ ο Άτταλος υποδέχεται στη Νέα Πέραμο τον Ιάλυσο Ρόδου. Και οι δύο συναντήσεις θ’ αρχίσουν στις 5 μ.μ.    
ΠΑΟ Λουτρακίου – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου: Κοσικίδης – Αργυρός, Κουτσόγιαννος (Αθηνών).
Άτταλος Ν. Περάμου – Ιάλυσος Ρόδου: Σελίμος – Παλαμίδας, Σταματάκος (Λακωνίας).

* Η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:
#       Ομάδα                             Αγ.     Βαθ.   Ν       Ι        Η       Τέρμ.
1. ΠΑΟ Λουτρακίου                    3        9        3        0        0        5-0
2. Ιάλυσος Ρόδου                       3        6        2        0        1        5-2
3. Άτταλος Ν. Περάμου               3        1        0        1        2        1-5
4. Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου       3        1        0        1        2        0-4
* Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα:
1η αγωνιστική – Κυριακή 11/5/2014
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – ΠΑΟ Λουτρακίου 0-2
Ιάλυσος Ρόδου – Άτταλος Ν. Περάμου 3-1
2η αγωνιστική – Τετάρτη 14/5/2014
ΠΑΟ Λουτρακίου – Ιάλυσος Ρόδου 1-0 
Άτταλος Ν. Περάμου – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 0-0
3η αγωνιστική – Τετάρτη 21/5/2014
Ιάλυσος Ρόδου – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 2-0
ΠΑΟ Λουτρακίου – Άτταλος Ν. Περάμου 2-0
* Το υπόλοιπο πρόγραμμα αγώνων:
5η αγωνιστική – Κυριακή 1/6/2014
Ιάλυσος Ρόδου – ΠΑΟ Λουτρακίου
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Άτταλος Ν. Περάμου
6η αγωνιστική – Τετάρτη 4/6/2014
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Ιάλυσος Ρόδου
Άτταλος Ν. Περάμου – ΠΑΟ Λουτρακίου

* Οι λεπτομέρειες των αγώνων του Ολυμπιακού, που δεν έχουμε δημοσιεύσει, ακολουθούν:

ΙΑΛΥΣΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–2
Παίζοντας καλύτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Ιάλυσος κέρδισε με 2–0 και τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στο «Οικονομίδειο» και παρέμεινε «ζωντανός» στην κατάκτηση της 1ης θέσης που οδηγεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Η νίκη των πρωταθλητών Δωδεκανήσου είναι απόλυτα δίκαιη, δεδομένου ότι ήταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκαν από τον αντίπαλό τους. Διαβάστε αναλυτικά για το φιλμ του αγώνα καθώς και για τα σχόλια όπως έγιναν στην live ενημέρωση.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 3' ο Πανόπουλος έκανε ένα αδύναμο σουτ το οποίο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μπακόλα, που μπλόκαρε τη μπάλα.
* Καλύτερος ο Ιάλυσος στα πρώτα είκοσι λεπτά. Έχει την υπεροχή αλλά ακόμα δεν μπορεί να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.
Στο 22' ο Σταυλάς έκανε δυνατό σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά ο Μπακόλας έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 29' ο Παφιάκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ από αριστερά αλλά ο Μπακόλας έδιωξε τη μπάλα με γροθιές και αυτή κατέληξε πλάγιο άουτ.
* Μετά από 30’ λεπτά, το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται. Ο Ιάλυσος εξακολουθεί να είναι πιο επιθετικός αλλά να μη μπορεί να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.
Στο 34' ο Σταυλάς έκανε μια ατομική προσπάθεια από δεξιά και με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα να περάσει μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι, άουτ.
Στο 42' ο Χατζηφούντας έκανε σέντρα σουτ από δεξιά, μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια διώχθηκε από τους αμυνόμενους.
Στο 43' ο Ρεκλείτης έκανε την κάθετη πάσα στον Σπάρταλη, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε τη μπάλα, καθώς ο Μπακόλας βγήκε γρήγορα και μπλόκαρε.
* Πολύ καλύτερος ο Ιάλυσος στα πρώτα 45’ λεπτά. Διατήρησε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά του λείπει το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δείξει τίποτα το ιδιαίτερο και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν άμεσα την εστία του Κεφάλα.
Στο 50' ο Πανόπουλος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά, πάσαρε στον Σπάρταλη, ο οποίος πλάσαρε από το ύψος του πέναλτυ. Όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 52' ο Παφιάκης έκανε σέντρα από δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Σπάρταλης ήταν αμαρκάριστος και έκανε το πλασέ, αλλά ο Μπακόλας απόκρουσε ενστικτωδώς. Στην συνέχεια απομάκρυναν τη μπάλα οι αμυνόμενοι.
Στο 55' κόκκινη κάρτα: Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Τσιούμας, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Δράκο.
Στο 59' μετά από λάθος συννενόηση του Μπακόλα με τους αμυνόμενους, ο Παφιάκης βρέθηκε σε πλεονεκτικό σημείο και έκανε σουτ αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε με κεφαλιά ο Μπερμπάντης.
Στο 60' ο Ρεκλείτης έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
* Ο Ιάλυσος ανέβασε και άλλο στροφές στο β’ ημίχρονο και πίεσε την αντίπαλη εστία. Ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε κάπως, χωρίς όμως να κάνει κάτι καλύτερο. Ο Ιάλυσος δείχνει ως απόλυτος κυρίαρχος, ειδικά μετά το 55' που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες.
Στο 61’ ο Σταυλάς μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκανε συρτή πάσα αλλά η μπάλα πέρασε απ' όλους και κατέληξε πλάγιο!
1-0: Στο 64' ο Χατζηφούντας έκανε με τακουνάκι πάσα στον Παφιάκη, που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε διαγώνια.
2-0: Στο 66' ο Ρεκλείτης με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (στο «παραθυράκι»).
* Ήταν θέμα χρόνου, έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι, να μπορέσει ο Ιάλυσος να σκοράρει και να πάρει το προβάδισμα. Απλά μετέτρεψε σε γκολ την κατάλληλη χρονική στιγμή, την ανωτερότητα του.
Στο 85' ο Αμπελάς έκανε κάθετη πάσα στον Πανόπουλο, που είχε προωθηθεί, κι αυτός από θέση τετ-α-τετ κατάφερε να περάσει τον τερματοφύλακα αλλά δεν πρόλαβε τη μπάλα, η οποία κατέληξε άουτ!
Στο 87' ο Γιουβανέλλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Αθανασόπουλος έπιασε κοντινή κεφαλιά. Η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε πάλι κόρνερ. Το εκτέλεσε αυτή τη φορά ο Τσουμάνης, με τον Αθανασόπουλο να πιάνει νέα κεφαλιά, άουτ.
Διαιτητές: Ρατσιάτος – Καραγεώργος, Νενεκούμης (Αργολίδος).
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Πανόπουλος, Σαχίνης, Πελέκης (80' Μαλλιάκας), Σταυλάς, Γ. Κρομμύδας (63' Καρπαθάκης), Παφιάκης, Σπάρταλης (70' Αμπελάς), Χατζηφούντας, Δράκος, Ρεκλείτης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Λέκα, Στεφανή (67' Βαζέχα), Τσιούμας, Μπερμπάντης, Ιωσήππου, Καρποντίνης, Μαρκομιχάλης (67' Κατσιγιάννης), Φώσκολος (80' Τσουμάνης), Αθανασόπουλος, Γιουβανέλλης.
* Απόλυτα ικανοποιημένοι από την φιλοξενία που τους παρείχε ο Ιάλυσος στο μεταξύ τους παιχνίδι, έμειναν παίκτες και παράγοντες του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Μάλιστα, εξέφρασαν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς την διοίκηση των «ερυθροκίτρινων». Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Χατζηνικήτα, καθώς και αυτόν της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη. Υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν στο παιχνίδι του β’ γύρου που θα γίνει στο γήπεδο Μπογιατίου.

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–0
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση της Νέας Περάμου, μεταξύ του Άτταλου και του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Ο δυνατός αέρας επηρέασε την ποιότητα του αγώνα και εμπόδισε τους παίκτες των δύο ομάδων να οργανώσουν το παιχνίδι τους.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά στο 5’ σουτ του Μαρκομιχάλη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βανδώρος και στο 74’ σουτ-βολίδα του Στεφανή έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι…
Οι γηπεδούχοι απάντησαν με καλές ευκαιρίες στο 64’ (πλασέ του Μπαγδάτογλου μόλις άουτ) και στο 88’, όταν ο Κουσίδης έστρωσε υπέροχα στον επερχόμενο Τζαφεράκο αλλά εκείνος από κοντά αστόχησε!
Διαιτητές: Γιαννουλάκης – Καλαθάκης, Μαρνέζος (Χανίων).
ΑΤΤΑΛΟΣ: Βανδώρος, Τζαφέρης, Τζαφεράκος (88’ Κόρμαλης), Φυσαράκης, Δρούγος, Καραμπλάκας, Κουσίδης, Παρασίδης (82’ λ.τρ. Γκουτζούλας), Μεχμέτογλου, Ζουραβλιόβ, Μπαγδάτογλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Σιαδήμας (46’ Στεφανή), Καρποντίνης, Ιωσήππου, Μπερμπάντης, Στέλλας (80’ Κατσιγιάννης), Λέκα, Μαρκομιχάλης (75’ Βαζέχα), Φώσκολος, Αθανασόπουλος, Γιουβανέλλης.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money