Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ





ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΤΣΙΑΟΥΣΗ
Ευχαριστίες προς την διοίκηση της Λαυρεωτικής απηύθυνε ο προπονητής Δημήτρης Τσιαούσης, ο οποίος απεχώρησε πριν από λίγες ημέρες από την ομάδα. Ο πρώην τεχνικός της Λαυρεωτικής δήλωσε: «Θεωρώ ότι μετά από 3,5 χρόνια συνεργασίας, ο κύκλος μου στην ομάδα έκλεισε. Γι’ αυτό πήρα και την απόφαση να αποχωρήσω. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους παράγοντες με τους οποίους συνεργάσθηκα στην Λαυρεωτική. Τα μέλη της διοίκησης, τους ποδοσφαιριστές και φυσικά τους συνεργάτες μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στον σύλλογο». Ο κ. Τσιαούσης έχει κάποιες προτάσεις από ομάδες και σύντομα ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Το Κορωπί βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με μικρή διαφορά από την κορυφή. Έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και ο προπονητής Γιώργος Παπαϊωάννου, αισιοδοξεί για ακόμη καλύτερη συνέχεια.
Σε σχετική του δήλωση, ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε: «Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας κρίνεται ικανοποιητική. Αντιμετωπίσαμε μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα για δύο μήνες, επειδή απουσίαζαν -λόγω τραυματισμού- δύο βασικοί παίκτες, ο Χανιώτης και ο Πλάτανος, οι οποίοι είναι απαραίτητοι στην ομάδα. Ευτυχώς επέστρεψαν και υπάρχει αισιοδοξία για καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια.
Στο τοπικό ντέρμπυ με τον Κεραυνό, στην Κερατέα, που περιμένουμε να έλθει πολύς κόσμος να το δει, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο Κεραυνός είναι ομάδα που συμπαθώ ιδιαίτερα, ως ιστορική ομάδα της περιοχής που είναι. Μάλιστα, έχω φορέσει την φανέλα της παλιότερα, γι’ αυτό και συνδέομαι συναισθηματικά… Ας κερδίσει ο καλύτερος».

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο Γ. ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
Στα Καλύβια υπάρχει προβληματισμός. Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Τσομπανάκης περίμενε καλύτερα αποτελέσματα αλλά φαίνεται ότι τα προβλήματα είναι πολλά. Ο κ. Τσομπανάκης σχολίασε σχετικά: «Η πορεία μας μέχρι τώρα δεν είναι αυτή που περιμέναμε. Προσπαθούμε ακόμη να βρούμε τα πατήματά μας. Δουλεύουμε καλά τις τελευταίες εβδομάδες και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στα επόμενα παιχνίδια. Το ματς με τον Διόνυσο θα είναι δύσκολο. Ο Διόνυσος διαθέτει καλό σύνολο και πολύ καλή αμυντική λειτουργία».
* Ο τερματοφύλακας Παπαϊωάννου δεν μετέχει τελευταία στις προπονήσεις της ομάδας. Επίσης, είναι τραυματίας ο Μιλούκα ενώ θα απουσιάσει λόγω μαθητικών υποχρεώσεων και ο Φάνης Τσομπανάκης.

ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΒΑΓΓ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ
Απογοητευμένος από την τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση του Διονύσου, εμφανίζεται σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Κουτσογιάννης. Ο καλός τεχνικός είπε σε δηλώσεις του: «Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, γεγονός που αναδεικνύεται κι από τα αποτελέσματα της ομάδας. Μας έχουν στοιχίσει πολύ οι συνεχείς απουσίες (τραυματισμοί και αποβολές). Στα Καλύβια πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να πάρουμε ό,τι καλύτερο από το παιχνίδι. Σιγά-σιγά ελπίζω να ξαναβρούμε την φόρμα μας και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας». Στον Διόνυσο επιστρέφουν από τιμωρίες ο τερματοφύλακας Πετράκης και ο αρχηγός Καρατσίκος. Απόντες από τον αγώνα με τα Καλύβια θα είναι οι έμπειροι Ζερμπίνης και Σιδηρόπουλος (Δερμιτζόγλι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money