Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ



Από την διοίκηση του Α.Ο. Συκαμίνου ελάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση διαμαρτυρίας: «Η ομάδα του Α.Ο. Συκαμίνου γεωγραφικά προσδιορίζεται ως το ακρο-τελευταίο σε τοποθεσία σωματείο της ΕΠΣΑΝΑ.
Όμως και ρεαλιστικά, έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από την Ένωση...

Αφού πέρασε εύλογο χρονικό διάστημα από τα γεγονότα του Σαββάτου 29/11/2014, κι από το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδό μας -με μεγαλύτερη ψυχραιμία- συντάσσουμε την επίσημη διαμαρτυρία μας στην Ένωση.

Μετά τις αυστηρές τιμωρίες της Πειθαρχικής Επιτροπής, έχουμε την ανάγκη να διατυπώσουμε και να προσδιορίσουμε την θέση μας για τα συμβάντα και την υφή των γεγονότων.

Η ομάδα μας το περασμένο Σάββατο έπεσε θύμα ενός «ενορχηστρωμένου» σχεδίου, με τον διαιτητή Κορδολαίμη να αναλαμβάνει «μαεστρικό» ρόλο πρωταγωνιστή. Από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, οι παίκτες που αγωνίστηκαν δέχθηκαν απαξιωτικά σχόλια και τον χλευασμό του έμπειρου διαιτητή. Δυστυχώς είχαν την ατυχία να αγωνίζονται στο υποδεέστερο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑΝΑ, απέναντι στον «σούπερ» διαιτητή, που έχει παραστάσεις Β’ Εθνικής.

Ο καλύτερος διαιτητής της Ένωσης -όπως λέγεται δημόσια- ο κύριος Κορδολαίμης, έκανε «αγγαρεία»! Βρέθηκε στο Συκάμινο και κατάφερε σ’ ένα ματς χωρίς μεγάλες ή δύσκολες φάσεις, να δημιουργήσει εκνευρισμό σε όλους. Με σχόλια προς τους παίκτες, όπως «είστε άσχετοι», «τι κάνω εγώ εδώ μ’ εσάς» και «κατσαπλιάδες», συνέχισε το ρεσιτάλ απαξιωτικών χαρακτηρισμών σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού!

Να επισημάνουμε ότι δεν υπέπεσε σε μεγάλο διαιτητικό λάθος (αν εξαιρέσουμε ότι κίτρινες κάρτες δέχθηκε σχεδόν όλη η ομάδα του Συκαμίνου) αλλά είχαμε μια διαιτησία που εκνεύρισε τους παίκτες μας, από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν σε επίπεδο έντασης, διότι όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στο 90’, ο διαιτητής δεν νοείται να είναι ειρωνικός.

Ο διαιτητής Κορδολαίμης δέχθηκε τις διαμαρτυρίες, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Αλέξανδρο Λεμπούση να απωθεί τους παίκτες της ομάδας για να κατευθυνθούν εκεί. Και μετά είχαμε το ρεσιτάλ ψευδών στοιχείων και ανακριβειών, που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος.

Όταν οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν, ο κύριος Κορδολαίμης κράτησε επιμελώς τα νούμερα παικτών έμπειρων, όπως οι Τσαλιαγκός και Τσαγκαράκης (που δεν διαμαρτυρήθηκε) και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια. Δεν ειπώθηκαν ποτέ οι ανακρίβειες που εγράφησαν στο φύλλο αγώνος (όπως ανέφερε ότι συνέβη με τον ποδοσφαιριστή Τσαλιαγκό). Πρόκειται για παίκτες οικογενειάρχες, με αρκετά χρόνια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, χωρίς να δώσουν δικαιώματα.

Επίσης, μην ξεχάσουμε να εξάρουμε και την επικουρική βοήθεια του παρατηρητή αγώνα κ. Κουνάνη στον διαιτητή Κορδολαίμη. Πρόκειται για νεόκοπο παρατηρητή, όπως μάθαμε, από την περιοχή του Μενιδίου.

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε την Επιτροπή Παρατηρητών, πώς ορίστηκε ο κ. Κουνάνης, που είναι από το Μενίδι, σε εκτός έδρας παιχνίδι της Α.Ε. Μενιδίου; 
Ο εν λόγω κύριος, από το πρώτο λεπτό ήταν ιδιαίτερα προκλητικός και πολλές φορές ζήτησε την βοήθεια του κυρίου Κορδολαίμη, για να επιπλήξει και να τιμωρήσει παίκτες, όπως τον Τσαλιαγκό, που δέχτηκε κίτρινη κάρτα επειδή δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του παρατηρητή… Με τον πάγκο της Α.Ε Μενιδίου, δεν ασχολήθηκε καθόλου. Μάλλον δεν τον ενδιέφερε ή δεν διέθετε την ίδια ευαισθησία…

Ο κύριος Κορδολαίμης (εκ μεταγραφής από τον Πειραιά) και με στόχο σε λίγο χρόνο να είναι διαιτητής στην Σούπερ Λίγκα -του το ευχόμαστε- είναι καλό να κατανοήσει ότι ως διαιτητής της Ένωσης, είναι αναγκαίο να διατηρεί ίσες αποστάσεις από κάθε σωματείο και να μην υποτιμάει τις προσπάθειες παικτών και διοικήσεων σωματείων Γ’ ΕΠΣΑΝΑ, αφού κι αυτές είναι μέλη της  ΕΠΣΑΝΑ.

Το επιβαρυντικό φύλλο αγώνος έχει στόχο την διάλυση του σωματείου και την διακοπή της καινούργιας προσπάθειας, που επιδιώκεται τελευταία στο Συκάμινο!

Θέλουμε να επισημάνουμε σε όλους ότι η διοίκηση, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία, θα συνεχίσουν την προσπάθεια έως το τέλος, εναντίον όλων.

Είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα παλέψουμε για τους στόχους, τους οποίους θέσαμε από την αρχή της χρονιάς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money