Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΓΚΙΚΑΣ

Η ομάδα juniors του Α.Ο. Κορωπίου

Αιφνιδιαστική παραίτηση για προσωπικούς λόγους από τα καθήκοντά του ως υπευθύνου των ακαδημιών του Α.Ο. Κορωπίου υπέβαλε ο Γιώργος Γκίκας, ο οποίος παρέμεινε απλό μέλος του Δ.Σ. και θα βρίσκεται κοντά σε όποιον αναλάβει τις ακαδημίες του συλλόγου.
Πάντως, οι δραστηριότητες όλων των τμημάτων υποδομών συνεχίζονται κανονικά σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα. Σήμερα στις ακαδημίες του Α.Ο. Κορωπίου είναι εγγεγραμμένοι 155 αθλητές στις κατηγορίες νέων, παίδων, παμπαίδων, junior, pro-junior και συμμετέχουν σε 4 πρωταθλήματα ενώ υπάρχει ιατρική και γραμματειακή υποστήριξη.
Ο πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης και σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Γκίκα για την συνεισφορά του και το έργο που επιτέλεσε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους. Είναι δεδομένη -και αναγνωρισμένη απ’ όλους- η μεγάλη παρακαταθήκη και ευθύνη που αφήνει στους συνεχιστές του έργου του. Τέλος, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Κ. ευχαρίστησαν άλλη μια φορά τους γονείς των αθλητών, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν εγγράφοντας τα παιδιά τους στις ακαδημίες του συλλόγου και υποσχέθηκαν ότι θα πράξουν ότι είναι δυνατόν για να φανούν αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money