Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 5–2



Τρελή εξέλιξη είχε το παιχνίδι αυτό! Η Λαυρεωτική μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε στο 28’ να προηγείται με 2-0 του γηπεδούχου Κρυονερίου. Ο έμπειρος και ικανότατος Κοντογιάννης, εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάσθηκαν, και με δύο γκολ που σημείωσε στο 7’ και το 28’, έδωσε απροσδόκητο (για την ροή του παιχνιδιού) προβάδισμα στην ομάδα του!
Το Κρυονέρι άντεξε στην …ψυχρολουσία και απάντησε γρήγορα, μειώνοντας στο 31’ με γκολ από κοντινό πλασέ του Κολώτα (1-2). Στο 35’ ο Χάλαρης υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Μπερμπάντη. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Κολώτας αλλά ο Λάμπρος απέκρουσε, όπως και σε άλλες περιπτώσεις που έσωσε σίγουρα γκολ! Επίσης, ο Θανασούλης στο διάστημα αυτό είχε δοκάρι.
Όμως στο 43’ υπέπεσε ο ίδιος ο Λάμπρος σε πέναλτυ, πάλι επί του Μπερμπάντη. Ο τερματοφύλακας της Λαυρεωτικής απεβλήθη και αντικαταστάθηκε από τον Σπύρου (μπήκε στην θέση του Τζώρα). Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Κεφάλας και ισοφάρισε 2-2.
Στο β’ ημίχρονο η επικράτηση του Κρυονερίου ήταν καθολική, με αποτέλεσμα να πετύχει 3 τέρματα: Στο 47’ με σουτ του Δρακόπουλου (3-2), στο 53’ με πλασέ του Μπερμπάντη (4-2) και στο 92’ με κεφαλιά του Πέππα (5-2).
Καλοί οι διαιτητές: Μπουξμπάουμ – Κυριακόπουλος, Πολυχρονιάδης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βέκιος, Δ. Δεσύλλας, Μαλάι (46’ Δρακόπουλος), Θανασούλης, Κ. Πέππας, Σ. Δεσύλλας, Κοντόσταυλος (60’ Σταμούλης), Κεφάλας, Σιατραβάνης, Μπερμπάντης (70’ Βλαχάκης), Κολώτας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωνσταντίνου, Σέμπρος (55’ Δρογγίτης), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Τζώρας (44’ Σπύρου), Α. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος (76’ Ασλάνι), Κοντογιάννης, Μιχαηλίδης.
* Θέμα δημιουργήθηκε με την αντικατάσταση του τερματοφύλακα Λάμπρου, που παίζει ως μικρός στην Λαυρεωτική. Βάσει της προκήρυξης των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ, άρθρο 17 παρ. θ’, όταν αποβληθεί παίκτης κάτω των 20 ετών στο α’ ημίχρονο, η ομάδα μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με 8 παίκτες άνω των 20 ετών και 2 μικρούς. Άρα, η Λαυρεωτική έπραξε σωστά…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money