Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 4–3


Φάση από τον αγώνα

Μεγάλη ανατροπή και νίκη για τον Αετό Πικερμίου, δεύτερη συνεχόμενη «γκέλα» για την Α.Ε. Μενιδίου, με το χορταστικό σκορ 4-3!
Στο α’ ημίχρονο η ΑΕΜ ήταν κυρίαρχη και δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα στην άμυνα του Αετού. Γι’ αυτό και προηγήθηκε στο 28', όταν ο Νταλάνι έκλεψε την μπάλλα από τον Μποζίνη και στην προσπάθειά του να κάνει παράλληλη πάσα-σέντρα προς το πέναλτυ, η μπάλλα βρήκε το χέρι του Καλογραιάκη και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κονιαβίτης, ο οποίος ευστόχησε (0-1). Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν και το 0-2 λίγο αργότερα, αλλά το σουτ του Σούλα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ!
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός μπήκε πιο αποφασιστικός. Ήταν σαφώς καλύτερος, πίεσε, κι έκλεισε την ΑΕΜ στα καρέ της.
Με δύο γρήγορα γκολ έφερε «τούμπα» το ματς και πήρε προβάδισμα. Ισοφάρισε 1-1 στο 50' ο Τσέρμος και στο 55' ο Ιωάννου πέτυχε το 2-1.
Όμως, οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» άμεσα. Στο 60' έφεραν το παιχνίδι στα ίσια.
Ο Νταλάνι βρήκε με σέντρα στο πέναλτυ τον Βλάμη, κι αυτός με καταπληκτική κεφαλιά, έκανε το 2-2.
Πάντως, ο Αετός δεν πτοήθηκε. Στο 65’ ο Ιωάννου σημείωσε το 3-2 (σέντρα του Πικουλίδη στο δεύτερο δοκάρι) και στο 69’ ο αεικίνητος Πικουλίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων, κι έγραψε το 4-2 με εντυπωσιακό σουτ-λόμπα, προλαβαίνοντας την έξοδο του Κολιπέτσα (που έγινε αλλαγή στο 75’).
Η ΑΕΜ στο 76’ έβαλε κι άλλο γκολ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε πάλι ο Βλάμης, που εκμεταλλεύθηκε κάθετη πάσα του Νταλάνι και σούταρε εύστοχα (4-3).
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Αετό Πικερμίου να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη.
Πολύ καλή η διαιτησία: Λάμπρος – Τσέλιος, Γκόντα.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.: Χατζόπουλος, Αλέφαντος (86’ Τσίρκας), Μποζίνης, Φρίγγης, Καλογραιάκης, Γιακουμέλος, Κονταρίνης, Τσέρμος, Πέτσας (88’ Μήτσης), Πικουλίδης (90’ Φράγκος), Ιωάννου.
ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Κολιπέτσας (75’ Δριμαρόπουλος), Ρεμούνδος (62’ Αντωνίου), Κάσσης, Καλαμιώτης, Νάστος, Παριανός (70’ Ρούσσος), Σούλα, Κορμπάκης, Κονιαβίτης, Βλάμης, Νταλάνι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money