Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 4–2



Η συγκινητική συμπεριφορά του τερματοφύλακα Στέφανου Κόλλια, ο οποίος το Σάββατο έχασε την μητέρα του και την Κυριακή εμφανίσθηκε να αγωνισθεί με τον Ραμνούντα κατά της Δόξας Αγ. Άννας στο Γραμματικό, έδωσε θέληση και πίστη στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας του Γραμματικού, οι οποίοι έπαιξαν δυνατά για την ομάδα και τον φίλο τους και νίκησαν την Δόξα με 4-2! Η κηδεία της μητέρας Κόλλια έγινε την Δευτέρα 8/12 στο κοιμητήριο Ραφήνας, με την παρουσία πολλών συγγενών, φίλων και παραγόντων του Ραμνούντα και του υπόλοιπου ποδοσφαίρου της περιοχής.
Ο αγώνας εξελίχθηκε αμφίρροπος. Οι γηπεδούχοι έκαναν 3 σωστές επιθέσεις στο α’ ημίχρονο και πέτυχαν 2 γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες και …τραυματισμούς! Στο 12’ τραυματίσθηκε στο κεφάλι ο Γαβαλάς, σε σύγκρουση με τον Βλασσόπουλο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Στο 15’ ο Χατζηανδρέου με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0) και στο 25’ ο Σαμανίδης με νέο σουτ μέσα από την περιοχή (σε πάσα του Ραπτογιάννη) διπλασίασε τα τέρματα του Ραμνούντα (2-0).
Η Δόξα αντέδρασε και στο 55’ κέρδισε πέναλτυ (το έκανε ο Τούντας στον Σάββα), που εκτέλεσε εύστοχα ο Κωτσαδάμ και μείωσε σε 2-1. Λίγο αργότερα (63’) πέναλτυ κέρδισαν και οι γηπεδούχοι με τον Ραπτογιάννη. Το κτύπησε επιτυχώς ο Κώστας Κόλλιας και έκανε το 3-1. Από το σημείο αυτό του αγώνα, παίκτες της Δόξας είχαν διάφορες ατυχίες και τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μείνει η ομάδα με αρχικά με 10 και αργότερα με 9 παίκτες, δεδομένου ότι είχαν γίνει οι 3 αλλαγές!
Στο 70’ πάλι ο Κων. Κόλλιας μετά από συνδυασμό και πλασέ πραγματοποίησε το 4-1 αλλά προς το τέλος ο Γκίνι πήρε την Δόξα επάνω του και πέτυχε ένα γκολ στο 80’ διαμορφώνοντας το 4-2, ενώ είχε και κεφαλιά στο δοκάρι των γηπεδούχων…
Ύστερα από την νίκη αυτή, η ομάδα του Γραμματικού πήρε μεγάλη ψυχολογική ανάσα ενώ η ομάδα της Αγίας Άννας Αχαρνών έδειξε ότι περνάει μεγάλη κρίση.
Διαιτητές: Καραθανάσης – Πολίτης, Σοφιάς.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος, Κίτσι (46’ Τούντας), Βλασσόπουλος, Ν. Χαμάμης, Γρίβας, Σαμανίδης (90’ Στέλλας), Μερκούρης, Χατζηανδρέου, Κων. Κόλλιας (85’ Μυλωνάς), Ραπτογιάννης.
ΔΟΞΑ: Παπαχριστόπουλος, Βαμβάτσικος, Σούλης, Ασημακόπουλος, Μπίκλης, Παπαδάκης, Σάββας, Γαβαλάς (14’ λ.τρ. Βαρθάλης, 46’ Νικολάου), Πρίνος (66’ Παπαδάτος), Κωτσαδάμ, Γκίνι.
* Η διοίκηση του Ραμνούντα Γραμματικού μετέφερε δια του προέδρου της κ. Χρυσίνα, τα θερμά της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή Στέφανο Κόλλια για την απώλεια της μητέρας του και τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την συμμετοχή του στον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και ο ίδιος ο Στέφανος, αφιέρωσαν την νίκη του Ραμνούντα στην μνήμη της μητέρας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money