Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3-0



Φάση από τον αγώνα πρωταθλήματος στα Γλυκά Νερά. Ο Ολυμπιακός Α.Σ. πήρε πανηγυρική ρεβάνς...

Εμφανώς καλύτερος ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου απέκλεισε με το εμφατικό 3-0 τα Γλυκά Νερά, που είχαν πολλούς τραυματίες (οι περισσότεροι πάντως αγωνίσθηκαν) αλλά και τον τερματοφύλακα Τσούκα σε κακή ημέρα…
Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι είχαν τους αδελφούς Τσεβά σε πολύ καλή ημέρα, καθώς ο Κώστας Τσεβάς πέτυχε δύο εντυπωσιακά τέρματα, το πρώτο με κεφαλιά στο 13’ και το δεύτερο στο 31’ ενώ ο αδελφός του Χρήστος σημείωσε το 3-0 στο 50’! Όμως από το 42’ απεβλήθη ο Κώστας (με υπόδειξη του βοηθού), γιατί χαστούκισε αντίπαλο!
Μετά το 1-0 ο Ολυμπιακός έχασε κι άλλες εξαιρετικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ… Μετά το 3-0 έχασαν και τα Γλυκά Νερά αρκετές καλές ευκαιρίες με Μουτζακά, Νάνο, Τσαουσάι.
Γεγονός είναι ότι ο προερχόμενος από ρεπό στο πρωτάθλημα Ολυμπιακός, με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο, είχε αρκετά καλή απόδοση και -το κυριότερο- ομαδικό πνεύμα, που προφανώς ενέπνευσε στους παίκτες της ομάδας ο Αντώνης Καρπούζας.
Ο διαιτητής Κορδολαίμης έπαιξε σωστά τον ρόλο του. Σωστοί και οι βοηθοί Πολυχρονιάδης και Κυριακόπουλος (άκουσε τα εξ αμάξης από την νεανική εξέδρα των γηπεδούχων, που δεν ήξερε ή δεν καταλάβαινε τι έλεγε).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας (46’ Ιατρού), Βιδάλης, Μπερμπάντης, Παπαγεωργίου (54' Σεβδαλής), Αρκουμάνης, Βαζέχα, Ζυγούρης, Χρ. Τσεβάς (61' Τσουμάνης), Κ. Τσεβάς.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Αντωνόπουλος (46’ Ντε Ντέους), Μιχαλόπουλος, Κοντζιάς, Βάρδας, Τσαουσάι, Νάνος, Μουτζακάς, Κουτρομάνος (65’ Προβίδης), Τετώρος (69’ Βλάχος).

 * Πανηγυρικό στιγμιότυπο από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, μετά την μεγάλη πρόκριση επί των Γλυκών Νερών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money