Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2–3



Μεγάλη και δίκαιη νίκη της Μάχης επί του Πρωτέα (3-2), στην Π. Φώκαια, την οποία πανηγύρισαν δεόντως παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλοι της ομάδας. Οι γηπεδούχοι για άλλη μια φορά δεν είχαν καλή απόδοση σε αγώνα εντός έδρας. Ιδιαίτερα η άμυνά τους υστέρησε.
Οι «κιτρινόμαυροι» από τον Μαραθώνα «κατέβηκαν» στο παιχνίδι διαβασμένοι και καλά τοποθετημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Πρωτέα να αναπτυχθούν ούτε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Ουσιαστικά τους υποχρέωσαν να κινηθούν στην μετριότητα!
Το 0-1 έγινε στο 18’ μετά από κτύπημα φάουλ, ο οπισθοχωρημένος Μαμάκος αιφνιδιάσθηκε μέσα στην περιοχή κι έδιωξε την μπάλα επάνω στον Μίχα, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε με κοντινό πλασέ να πετύχει το γκολ.
Ο Πρωτέας αντέδρασε στο 29’ με σουτ του Μαμάκου, που έδιωξε με ετοιμότητα σε κόρνερ ο έμπειρος τερματοφύλακας Σπύρος Τσούνης.
Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις μέχρι το 40', όταν η Μάχη κτύπησε πάλι! Σε άνοιγμα παικτών του κέντρου, η άμυνα του Πρωτέα βρέθηκε απροετοίμαστη να καλύψει τον Σένε, ο οποίος μπήκε, απέφυγε ένα αμυντικό και πλάσαρε με χαρακτηριστική άνεση τον ανυπεράσπιστο τερματοφύλακα Θωμόπουλο (0-2).
Στο β’ ημίχρονο η Μάχη πήρε πρωτοβουλίες κι έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο 50’ και το 51’. Ακολούθησε ένα 10λεπτο που ο Πρωτέας πίεσε για να πάρει κάτι από το παιχνίδι και στο 65’ ο αλάνθαστος διαιτητής Μαλαμάς, έδωσε πέναλτυ σε ανατροπή του Μαμάκου.
Δημιουργήθηκε εκνευρισμός και αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Ρωμαΐδης, γιατί κτύπησε αντίπαλο! Το πέναλτυ ανέλαβε να το εκτελέσει ο τερματοφύλακας Θωμόπουλος, ο οποίος έστειλε την μπάλλα άουτ. Πάντως, στο 73’ ο Πρωτέας κατάφερε να μειώσει το σκορ με εντυπωσιακό σουτ του Παπαντζίμα (1-2). Δεν πρόλαβε όμως να το χαρεί, διότι οι Μαραθωνίτες με σκόρερ τον Τσέλα, σημείωσαν στο 75’ το 1-3.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πρωτέας εξάντλησε τις προσπάθειές του καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειχναν φοβισμένοι και μείωσε (2-3) με τον Τσούνη στο 90’. Τα λεπτά των καθυστερήσεων πέρασαν χωρίς άλλη σοβαρή ευκαιρία και δίκαια οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν στο τέλος μια πολύ σημαντική νίκη!
Ἀπταιστη ήταν η διαιτησία των Μάλαμα – Γουργιώτη, Μακρή. 
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημητρης, Σταμόπουλος, Μπούσκος, Ποστόλης, Ρωμαΐδης, Βασιλείου (46' Φέκας), Μινάι (62' Τσούνης), Μαραγκός (79΄Γεωργίου), Παπαντζίμας, Μαμάκος. 
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλας (81' Μεταξάς), Αλ. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Καρακοζίδης, Καραλής, Παπασταθόπουλος (87' Παρούσος), Νταής, Σένε, Μίχας, Χατζηεμμανουήλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money