Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2–3


H ομάδα του Σαρωνικού

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στον Διόνυσο, όπου η γηπεδούχος ομώνυμη ομάδα μπορεί να διατήρησε συντριπτική υπεροχή στις κινήσεις αλλά ο Σαρωνικός είχε την ουσία, καθώς εκμεταλλεύθηκε την καλή ημέρα που βρέθηκαν οι επιθετικοί του, όπως και τα αμυντικά λάθη του Διονύσου… Αποτέλεσμα ήταν ο Σαρωνικός να σκοράρει 3 φορές με αντεπιθέσεις, δηλαδή όσες φορές επισκέφθηκε τα καρέ του Διονύσου! Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη.
Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Χατζημιχαηλιδης στην πρώτη κάπως οργανωμένη επίθεση του Σαρωνικού στην περιοχή του Διονύσου (0-1).
Στο 51’ ο Διόνυσος είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Σπανουδάκη και στο 58' ισοφάρισε με σκόρερ τον Ζερμπίνη (1-1).
Ακολούθησε χρονική περίοδος που ο Διόνυσος πίεσε για να κάνει την ανατροπή αλλά ο Σαρωνικός εκμεταλλευόμενος τους χώρους που βρήκε, αρχικά προειδοποίησε με το πολύ καλό σουτ του Ζντράβα, το οποίο εξουδετέρωσε ο Πετράκης, αλλά αμέσως μετά πέτυχε δύο γκολ (στο 65' και στο 70') με τους Χατζημιχαηλίδη και Τσώκο αντίστοιχα (1-3).
Η ομάδα του Διονύσου δεν έχασε το σθένος της, συνέχισε να πιέζει για να πάρει ότι καλύτερο από την περίεργη εξέλιξη του ματς.
Στο 83' μείωσε με τον προωθημένο Κώνστα (2-3) και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα έχασε τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες για την ισοφάριση. Όμως, χωρίς αποτέλεσμα.
Σ’ ένα πραγματικά ωραίο παιχνίδι, ο Σαρωνικός πήρε μια σπουδαία νίκη και ο Διόνυσος έμεινε με την χωρίς αποτέλεσμα υπεροχή του, σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Διαιτητές: Πανούτσος – Χριστόπουλος, Βασιλάκος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Τορλαχίδης, Ζαχαρόπουλος (73’ Σιδηρόπουλος), Χρ. Γκέσουρας, Κώνστας, Ράλλης, Σπανουδάκης (63’ Στεφανίδης), Καρατσίκος, Χρυσανθόπουλος, Δρόσος, Ζερμπίνης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τσιβίλογλου, Μαλατάνος, Τσόρακας, Τσούνης, Κετέογλου, Δρίτσουλας, Ζντράβα (88’ Χαρ. Παπαδόπουλος), Ντίνος, Τσώκος, Αλεξίου (60’ Γεσιλάι), Χατζημιχαηλίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money