Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΝΙΚΗΤΕΣ 2–1




Απίστευτη ανατροπή σκηνικού έγινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα! Ο Αήττητος σημείωσε 2 τέρματα στην εκπνοή της συνάντησης, κι «έκλεψε» την νίκη από τους πολύ καλούς Νικητές, που είχαν προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο…
Καθολική ήταν η υπεροχή των φιλοξενουμένων στο α' ημίχρονο. Είχαν δοκάρι στο 22' από σουτ του Λεμονή και στο 30' προηγήθηκαν με πολύ καλό σε εκτέλεση γκολ του Πανουσόπουλου, προϊόν εξαιρετικού συνδυασμού (0-1). Οι Νικητές είχαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ.
Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, πίεσαν κι έγιναν απειλητικοί, ενώ οι Νικητές απειλούσαν με αντεπιθέσεις. Στο 72' μετά από κεφαλιά του Μασκλαβάνου, η μπάλλα φάνηκε να περνάει την γραμμή τέρματος του Κατσή, αλλά ο βοηθός έμεινε στην θέση του (και φυσικά ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι), γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Στο 88' μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια του Αήττητου, ο Πανουσόπουλος απέκρουσε πάνω στη γραμμή τέρματος με το χέρι, κι έτσι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και οι γηπεδούχοι με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Παπαδά ισοφάρισαν (1-1). Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, ο ποδοσφαιριστής των Νικητών Κορωνιάς, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, επειδή κλώτσησε μακριά την μπάλλα. Έτσι, οι Νικητές έμειναν με 9 παίκτες!
Στην επόμενη φάση (90’) οι γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλλα στην σέντρα και στην αντεπίθεση σημείωσαν με τον Κουλοχέρη το 2-1, ανατρέποντας όλη την ροή του αγώνα! Σημαντική ήταν η προσφορά του Παργιανού, η είσοδος του οποίου βοήθησε τον Αήττητο να γυρίσει το ματς.
Με πολλά λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων ο διαιτητής και οι εντελώς άπειροι βοηθοί του (Λάμπρος – Κουτρομάνος, Νίκας).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Ράπτης (78’ Κων. Φράγκος), Λύγκος, Μωυσιάδης, Ιορδ. Παπαδόπουλος (81’ Μπέκας), Κολάγκι, Αργ. Φράγκος, Κουλοχέρης, Μασκλαβάνος, Παπαδάς (87' Κ. Φράγκος), Λάππας (58’ Παργιανός).
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Τζέγια, Τσουκαλάς, Ευστ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς, Σωτηρόπουλος (89’ Μαλάι), Πανουσόπουλος, Καραμάνος, Πετράι (78’ Παν. Αντωνόπουλος), Στούμπος, Λεμονής.
* Η διοίκηση της ομάδας των Νικητών και όλη η «οικογένεια» του συλλόγου, εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στο μέλος, γονέα και φίλο Γιάννη Μπαβέλα, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. «Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας στα παιδιά του, Νίκο και Δημήτρη, που φοίτησαν στην ακαδημία μας και σε όλη την οικογένεια», σημείωσε ο ιδρυτής της ομάδας Ηλίας Καραπιπέρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money