Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2–1



Η Λαυρεωτική παρουσιάσθηκε ανανεωμένη και βελτιωμένη ενώ ο Παλληνιακός δεν είχε την απαραίτητη δύναμη και το πάθος για να αντισταθεί. Η υπεροχή των γηπεδούχων σε όλες τις γραμμές ήταν εμφανής. Αν και με πολλά προβλήματα, για μια ακόμη φορά, η ομάδα του Λαυρίου έδειξε καλά στοιχεία και –το κυριότερο- πέτυχε δύο τέρματα!
Οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν σημαντικές φάσεις και υπέστησαν την 6η ήττα τους στο πρωτάθλημα.
Το 1-0 πέτυχε νωρίς (15’) ο Κοντογιάννης και το 2-0 ο Κ. Παπαδόπουλος στο 65’. Η ομάδα της Παλλήνης μείωσε στο 73’ με κόρνερ που εκτέλεσε ο Κούνας, κι αφού η μπάλλα άλλαξε πορεία (μάλλον από άγγιγμα αμυντικού) κατέληξε στα δίχτυα του Σπύρου.
Μέτρια η διαιτησία του Μπερέτα. Καλοί οι βοηθοί Μήταρης και Γουργιώτης. Οι Παλληνιώτες εξέφρασαν πάλι παράπονα για την διαιτησία.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Σπύρου, Παπακωνσταντίνου, Δρογγίτης, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μιχαηλίδης (46’ Τζώρας), Α. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης (90’ Σέμπρος).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου (46’ λ.τρ. Κοβάνης), Καραγιάννης, Αλ. Καλούδης, Κοκκινάκης, Ελ Γκαμάλ, Καββαδίας (58’ Ρουφαγάλας), Ηλ. Μπούρας, Κυριόπουλος (83’ Καρπούζης), Μαργέλης, Κούνας.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΚΗ ΜΕΡΤΥΡΗ
Ασπίδα στην διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες του Παλληνιακού, σήκωσε ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Μερτύρης, με τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναφέρθηκε σε κακοπροαίρετη κριτική από «γνωστούς αγνώστους, οι οποίοι μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στην ομάδα», με αφορμή το νέο ατυχές αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα με την Λαυρεωτική. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μερτύρη έχει ως εξής: «Κάτω τα χέρια από τον Παλληνιακό! Αγαπητοί μου φίλοι, το τελευταίο χρονικό διάστημα και μετά από κάποια ατυχή αποτελέσματα της αγαπημένης μας ομάδας, διαπίστωσα ότι έχουν εμφανισθεί πάλι οι “γνωστοί άγνωστοι” που το μόνο που ξέρουν, είναι να κάνουν κακοπροαίρετη κριτική και τίποτε άλλο. Πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί, λοιπόν, ότι το μόνο που προσφέρουν είναι κακές υπηρεσίες στην ομάδα και τίποτε άλλο. Η ομάδα μας εφέτος ξεκίνησε νέο εγχείρημα, με ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της και οφείλουμε όλοι όσοι αγαπάμε πραγματικά αυτή την ομάδα, να είμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά, την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας. Όλοι μαζί, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money