Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2–0



Τα Καλύβια πραγματοποίησαν την καλύτερη εφετινή τους εμφάνιση και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Διόνυσο. Η νίκη με 2-0 ήλθε πιο άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τίμου Τσομπανάκη στο 16’, κι ένα γκολ του εορτάζοντος Νίκου Χασουράκη στο 68’.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 4’, όταν ο Γιώργος Δέδες βρέθηκε απέναντι στον Πετράκη, σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, αλλά ο τερματοφύλακας του Διονύσου απέκρουσε με το πόδι. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 8’, όταν ο Δρόσος από καλή θέση έστειλε με σουτ την μπάλλα άουτ. Αυτή, όμως, ήταν κι η μοναδική τους ευκαιρία στο α’ μέρος. Η συνέχεια ανήκε στην ομάδα των Καλυβίων, που πέτυχε το 1-0 στο 16’ και στο 33’ είχαν σουτ στην κίνηση του Γιώργου Δέδε, που δεν βρήκε στόχο.
Στο πρώτο 10λεπτο του β’ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφθασαν ακόμη δύο φορές κοντά στο γκολ και τελικά σημείωσαν το 2-0 στο 68’ από «στημένη» φάση (κτύπημα κόρνερ). Οι σπασμωδικές προσπάθειες αντίδρασης του Διονύσου δεν είχαν αποτέλεσμα. Αντίθετα, ήταν τα Καλύβια που έφθασαν αρκετές φορές κοντά σε ένα τρίτο γκολ.
Αήττητα στην έδρα τους τα Καλύβια, μόλις τρίτη ήττα για τον Διόνυσο, που φαίνεται να διέρχεται περίοδο αγωνιστικής κρίσης.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Μακρής, Παπαδιώτης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Καρύμπας, Λ. Καραγιάννης, Γιάν. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Γιώργ. Δέδες (63’ Χριστόπουλος), Μασουράκης, Δ. Οικονομίδης (79’ Γκίνης), Μάτι (85’ Κοτλίδας), Καρελιώτης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Αλεξανδρόπουλος, Ζαχαρόπουλος (60’ Απ. Γκέσουρας), Χρ. Γκέσουρας, Κώνστας, Ράλλης, Μαρώλιας, Καρατσίκος, Ραυτακόπουλος (46’ Στεφανίδης), Δρόσος, Σπανουδάκης (70’ Χρυσανθόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money