Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


 
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 5–0
Η Θύελλα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την επιβλητική εντός έδρας νίκη με 5-0 επί του Κεραυνού. Επρόκειτο για μονόλογο των γηπεδούχων και μια «φτωχή» εμφάνιση των φιλοξενουμένων, που …παραιτήθηκαν νωρίς.
Στο 21’ ο νεαρός Μαργέτης πέτυχε το 1-0 με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτυ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού (30’) ο Αθανασόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων με πλασέ, έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα του Χαρακτίδη. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (45’), ο Κατσούγκρης δέχθηκε εξαιρετική ασίστ από τον Αράπη κι έγραψε το 3-0.
Στο 58’ ο Μαργέτης «ταλαιπώρησε» ξανά την άμυνα του Κεραυνού και ο Μεγαγιάννης με τέρμα εις βάρος της ομάδας του διαμόρφωσε το 4-0. Στις καθυστερήσεις (91’) ο Αχιλλέας Κατσιούλης έκλεψε την μπάλλα και χωρίς δυσκολία σημείωσε το τελικό 5-0.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Κάλλης, Χόικας.
ΘΥΕΛΛΑ: Θεοφ. Κατσιούλης, Αράπης, Στάφα (60' Νικολέας), Τσέλιος, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Ντόσκας (60' Προδρόμου), Αθανασόπουλος (60' Αχ. Κατσιούλης), Κατσούγκρης, Μαργέτης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Πελεκάνος, Μπρότσι, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας (83' Σκούφος), Μπουτσάι, Εφραιμίδης (71’ Π. Λυμπερόπουλος), Σεΐτι, Μαγγανάς (46' Πάλλης).

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–3 
Εξαιρετικό ματς έγινε στο Κρυονέρι. Τα Γλυκά Νερά ήταν καλύτερη ομάδα κι επανήλθαν δίκαια στις νίκες με 3-1 επί του τοπικού δυνατού Κρυονερίου.
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 11’, όταν ο Βλαχάκης βγήκε τετ-α-τετ με το Τσούκα και πλάσαρε εύστοχα (1-0). Ακολούθησαν δύο πολύ καλές αλλά χαμένες ευκαιρίες του Κρυονερίου, με τις οποίες μπορούσε να προηγηθεί κάλλιστα με 2-0!
Όμως, τα Γλυκά Νερά δεν πτοήθηκαν. Κράτησαν την κατοχή της μπάλλας και παίρνοντας πρωτοβουλίες, προειδοποίησαν στο 28’ με κεφαλιά του Λάβδα στο κάθετο δοκάρι του Βέκιου.
Στο 30’ ο Κουτρομάνος εκτέλεσε φάουλ, ο Κεφάλας έδιωξε προς τα πίσω και ο επερχόμενος Λάβδας, με διπλή προσπάθεια, νίκησε τον Βέκιο (1-1).
Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο (40’), τα Γλυκά Νερά «γύρισαν» το παιχνίδι, με τον Λάβδα πάσαρε στον Νάνο μέσα στην περιοχή, κι αυτός με σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-2!
Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός έπεσε αλλά οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα. Στο 74’ ο Ρωμαντζάς με αριστερό σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Πολύ καλή η διαιτησία: Δραγάτης – Μήταρης, Γουργιώτης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βέκιος, Δ. Δεσύλλας, Σταμούλης, Θανασούλης (43' Μαλάι), Κεφάλας, Σ. Δεσύλλας (57' Κοντόσταυλος), Βλαχάκης, Πέππας, Σιατραβάνης (63' Δρακόπουλος), Μπερμπάντης, Κολώτας.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Μίνος, Μιχαλόπουλος, Κοντζιάς, Βάρδας, Νάνος (61' Θεοφάνους), Προβίδης (53' Ρωμαντζάς), Μουτζακάς, Κουτρομάνος (77' Βλάχος), Ντε Ντέους. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 5–0 
Ο Ολυμπιακός βρήκε του «ψόφιους» και τους …σκότωσε! Ο Εθνικός παρατάχθηκε στον Άγιο Στέφανο με 11άδα οριακής ανάγκης, κυρίως λόγω τραυματισμών. Άντεξε μέχρι το 50’ οπὀτε δέχθηκε το δεύτερο τέρμα και μετά «εγκατέλειψε» το ματς… Η παρουσία του Χρήστου Τσεβά έστω για 25 λεπτά, βοήθησε τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ, γιατί αυτός έφτιαξε το 1-0 για τον Παπαγεωργίου στο 14’. Οι υπόλοιποι σκόρερς: 50' Ζυγούρης, 60' Βιδάλης, 70' Στεφανή, 75' πέναλτυ Βαζέχα. Επίσης, στην αρχή, ο Ολυμπιακός είχε και δύο δοκάρια με τον Χρ. Τσεβά στο 5’ και τον Μπαλωμένο στο 10’.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Μακρής, Πανούτσος. Πέναλτυ σε «τζαρτζάρισμα» (όχι φάουλ) αμυντικού, μετά το 4-0 έδωσε ο διαιτητής!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μπερμπάντης, Ιατρού, Αρκουμάνης (74' Μπαρούνης), Βαζέχα, Ζυγούρης, Χρ. Τσεβάς (27' λ.τρ. Τσουμάνης), Παπαγεωργίου (67' Στεφανή).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Ελευθερίου, Κοκίνι, Γκρέκος, Μασούρας (75' Δημητρίου), Κωνσταντόπουλος, Ζιάγκος, Τρυφιάτης (70’ Μπατής), Τσαντουλής.

ΚΟΡΩΠΙ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–0 
Δύσκολη επικράτηση του Κορωπίου, με επαγγελματική νίκη απέναντι στην καλή Σταμάτα. Το γκολ των νικητών σημείωσε ο Γιαχάεβ στο 15’ με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα Βλάχου. Απ’ εκεί και πέρα, οι μέτριοι γηπεδούχοι υποτίμησαν τον αντίπαλό τους κι έπαιξαν υποτονικά.
Η Σταμάτα αποτελούμενη από νέους και με τεχνικές αδυναμίες παίκτες, δεν απείλησε τους γηπεδούχους αλλά παρουσίασε ένα αξιόμαχο και δεμένο σύνολο, που δυσκόλεψε τους γηπεδούχους. Μοιραίος παίκτης του Κορωπίου ήταν ο Χανιώτης, ο οποίος έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, για να σκοράρει!
Παρεμπιμπτόντως, φαίνεται ότι σταμάτησε η συνεργασία του αμυντικού Ντιούφ, με την Σταμάτα.
Μέτρια η διαιτησία: Προδρομίδης – Απ. Παπαδόπουλος, Γουρνιάς.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Ρεντζής (74΄ Μαρινάκης), Πλάτανος, Αλεξίου, Χανιώτης, Β. Γιαχάεβ (85' Σπηλιόπουλος), Νούρια (60' Κερμέζο).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Κουκάι, Σιαδήμας, Δημούδης, Μανωλόπουλος (46' Νικ. Πέππας), Μπόρας, Δημητρίου (76' Καυγαλάκης), Χρυσικόπουλος, Λέκκας, Σταύρου, Μαυρίδης.



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 0–0 
Κακό παιχνίδι από πολύ μέτριες ομάδες. Ο Παλληνιακός με πολλές ελλείψεις, δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες μάλιστα έχασε …χωρίς κόπο! Από την άλλη, η Δόξα Κορωπίου προσπάθηκε λίγο περισσότερο (ειδικά στο β’ μέρος) αλλά έχασε κι αυτή ευκαιρίες (Ψαράκης) που δεν χάνονται! 
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Κυριακόπουλος, Παπαδιώτης. Ο διαιτητής θα μπορούσε να αποβάλλει τον Καλούδη στο 85’, για βίαιο τρόπο παιχνιδιού. 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Καραγιάννης (60' Καββαδίας), Κούσης, Κοκκινάκης, Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Νάκου, Κούνας, Κοβάνης, Κυριόπουλος, Μαυράκης (61' Καρπούζης). 
ΔΟΞΑ: Παππάς, Μαραγκός, Λιούμης, Καζαντζής, Θεοχάρης, Αμπεντινάι, Αναγνώστου, Ντε Σόουζα, Ψαράκης, Μπεχάρι (68' Σύρος), Μπονές (46' Ντούνης). 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 0–2
Μετά από ισορροπημένο παιχνίδι, ο Νικηφόρος με νέο προπονητή τον Γιώργο Αθανασιάδη, πήρε πολύτιμη νίκη επί του Ολυμπιακού, μέσα στο Λαύριο με 2-0. Η «σφιχτή» τακτική 4-5-1 των φιλοξενουμένων απέδωσε καρπούς, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις σχετικά λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Μάλιστα, πριν το 0-1 ο Ολυμπιακός είχε την δυνατότητα να πετύχει γκολ αλλά ο Φελέσκουρας απέκρουσε στο τετ-α-τετ με τον Βελετάκο.
Στο 34’ ο Καραΐνδρος με σέντρα–σουτ πέτυχε το πρώτο τέρμα του Νικηφόρου. Ακολούθησε διάστημα ελαφράς υπεροχής του Ολυμπιακού, που έχασε κι άλλες καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά σε αντεπίθεση του Νικηφόρου στο 83’, ο Οκόνο έκανε σέντρα και κέρδισε πέναλτυ σε χέρι αμυντικού. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Γαλανόπουλος κι έκανε το 0-2.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δατσέρης, Γκούβας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Χύκα, Μπεργιάννης, Παπαγεωργίου, Πάνου (77’ Χρήστου), Μπουλλάρι (46’ Παράσχος), Τσίκλος, Βελετάκος (62’ Τσιώλης), Έλενας. 
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Τσιριγώτης, Γαλανόπουλος, Καραΐνδρος, Παπαβασιλείου (90’ Τσιάμης), Ντεντέι (63’ Δημητριάδης), Δελμαδώρος (73’ Ν. Καλούδης), Σαρέλλης, Δούβος, Οκόνο. 
* Ο πρόεδρος του Νικηφόρου Γιάννης Γκαράνης ευχαρίστησε θερμά το σωματείο του Ολυμπιακού Λαυρίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μιχάλη Τσίκλο, για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι. 

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–3
Η Λαυρεωτική ήταν καλύτερη, έδειξε μεγαλύτερη διάθεση και νίκησε δίκαια στον Κουβαρά την ομώνυμη ομάδα με 3-1. Οι γηπεδούχοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, αλλά δεν διέθεταν την απαραίτητη διάθεση και αγωνιστικότητα προηγούμενων εμφανίσεών τους! Ακόμη διερωτώμεθα, γιατί άραγε η διοίκηση του συλλόγου διέκοψε την συνεργασία της με τον προπονητή Σπ. Κοντό;
Η Λαυρεωτική μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Δεληγιάννη, παρουσιάζει βελτίωση στην απόδοσή της, με θετικά αποτελέσματα. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας «επιστρατεύθηκε» και ο 32χρονος άσσος της Θανάσης Μιχαλόπουλος, ο οποίος έπαιξε για λίγο, στο τέλος του παιχνιδιού. Αρκετοί φίλοι της ομάδας που την ακολούθησαν από το Λαύριο, έφυγαν στο τέλος ικανοποιημένοι από το γήπεδο του Κουβαρά.
Το 0-1 πέτυχε ο Κ. Παπαδόπουλος στο 39’ με κοντινό πλασέ αφού εκμεταλλεύθηκε λάθος συνεννόηση αμυντικών και τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ισοφάρισε στο 50’ ο Τζανής με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Ζατσελλάρι (1-1). Στο 62’ και στο 87’ ο δραστήριος Ασλάνι σημείωσε δύο τέρματα με τρόπο «καρμπόν», εκμεταλλευθείς πάσες στην πλάτη της άμυνας του Κουβαρά. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη τους.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δουλγεράκης, Παπαδιώτης. 
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Δημογιάννης (75' Παπανικολάου), Θαν. Δημητρακόπουλος, Θεοδωρίδης (47' Πίστας), Τζανής, Ούτσικας (46' Ζατσελλάρι), Αλεξίου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Κρυεμάντι, Μοιρασγεντής. 
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωσταντίνου, Δρογγίτης (46' Ασλάνι), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μακρής, Α. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος (81' Μιχαλόπουλος), Κοντογιάννης, Τσιριγώτης.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2–3 
Μεγάλη και δίκαιη νίκη της Μάχης επί του Πρωτέα (3-2), στην Π. Φώκαια, την οποία πανηγύρισαν δεόντως παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλοι της ομάδας. Οι γηπεδούχοι για άλλη μια φορά δεν είχαν καλή απόδοση σε αγώνα εντός έδρας. Ιδιαίτερα η άμυνά τους υστέρησε.
Οι «κιτρινόμαυροι» από τον Μαραθώνα «κατέβηκαν» στο παιχνίδι διαβασμένοι και καλά τοποθετημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Πρωτέα να αναπτυχθούν ούτε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Ουσιαστικά τους υποχρέωσαν να κινηθούν στην μετριότητα!
Το 0-1 έγινε στο 18’ μετά από κτύπημα φάουλ, ο οπισθοχωρημένος Μαμάκος αιφνιδιάσθηκε μέσα στην περιοχή κι έδιωξε την μπάλα επάνω στον Μίχα, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε με κοντινό πλασέ να πετύχει το γκολ.
Ο Πρωτέας αντέδρασε στο 29’ με σουτ του Μαμάκου, που έδιωξε με ετοιμότητα σε κόρνερ ο έμπειρος τερματοφύλακας Σπύρος Τσούνης.
Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις μέχρι το 40’, όταν η Μάχη κτύπησε πάλι! Σε άνοιγμα παικτών του κέντρου, η άμυνα του Πρωτέα βρέθηκε απροετοίμαστη να καλύψει τον Σένε, ο οποίος μπήκε, απέφυγε ένα αμυντικό και πλάσαρε με χαρακτηριστική άνεση τον ανυπεράσπιστο τερματοφύλακα Θωμόπουλο (0-2).
Στο β’ ημίχρονο η Μάχη πήρε πρωτοβουλίες κι έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο 50’ και το 51’. Ακολούθησε ένα 10λεπτο που ο Πρωτέας πίεσε για να πάρει κάτι από το παιχνίδι και στο 65’ ο αλάνθαστος διαιτητής Μαλαμάς, έδωσε πέναλτυ σε ανατροπή του Μαμάκου. Δημιουργήθηκε εκνευρισμός και αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Ρωμαΐδης, γιατί κτύπησε αντίπαλο! Το πέναλτυ ανέλαβε να το εκτελέσει ο τερματοφύλακας Θωμόπουλος, ο οποίος έστειλε την μπάλλα άουτ. Πάντως, στο 73’ ο Πρωτέας κατάφερε να μειώσει το σκορ με εντυπωσιακό σουτ του Παπαντζίμα (1-2). Δεν πρόλαβε όμως να το χαρεί, διότι οι Μαραθωνίτες με σκόρερ τον Τσέλα, σημείωσαν στο 75’ το 1-3.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πρωτέας εξάντλησε τις προσπάθειές του καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειχναν φοβισμένοι και μείωσε (2-3) με τον Τσούνη στο 90’. Τα λεπτά των καθυστερήσεων πέρασαν χωρίς άλλη σοβαρή ευκαιρία και δίκαια οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν στο τέλος μια πολύ σημαντική νίκη!
Άπταιστη ήταν η διαιτησία των Μάλαμα – Γουργιώτη, Μακρή.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Σταμόπουλος, Μπούσκος, Ποστόλης, Ρωμαΐδης, Βασιλείου (46' Φέκας), Μινάι (62' Τσούνης), Μαραγκός (79’ Γεωργίου), Παπαντζίμας, Μαμάκος.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλας (81' Μεταξάς), Αλ. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Καρακοζίδης, Καραλής, Παπασταθόπουλος (87' Παρούσος), Νταής, Σένε, Μίχας, Χατζηεμμανουήλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money